torsdag 9 juli 2015

Per Nilsson och Anna Burka Bara Prata, Nya Moderaterna.


Till Nya Moderaterna,

Kommunikationschef Per Nilsson och Anna Burka Barbar Prata Bara.

Så länge den där Bara Barbaren Burka Bara Pratar och säger att Sverige skall ha den invandring landet nu har, så går ni bakåt.

Tänk att ni enfaldiga rasistfascistpolitiker inte alls bryr er om vad folket vill. Svenskarna är less på alla invandrare. Det spelar ingen roll om du Per gaggar om bättre integration och arbeten. Svenskarna vill att landet stänger gränserna, som Ungern, som att Tunisien bygger en mur fast Tunisien är muslimsk, och finnarna tar in några hundra asylare. Men Sveriges politiker skall utmärka sig för sin korkhet. Ni är bara enfaldiga och infantilt naiva. Så länge ni släpper in invandrare går SD mot en första position. Tänk att ni är så korkade att ni inte vill följa folkets goda råd. Stäng gränserna. Sverige har gjort sitt goda. Punkt slut. Det skall bli roligt att se Burkatanten Anna säga att jag förstår inte varför SD går framåt, vi som vill ha ett första jobb till alla, analfabeter och jihadister och allt annat drägg ni släpar in över gränserna. Så enkelt är det Per Nilsson – gör slut på invandringen, som andra länder. Något annat recept finns inte. Men ni politiker bryr ju er inte om Sverige och svenskar, och då får ni skylla er själva om det plötsligt dyker upp en Brevikare som mejar er. Mer än så är ni dessutom inte värda. Ni politiker är en skam för Sverige. Omvärlden skrattar åt Sverige. Det är ert fel. Svenskar vill inte bli skrattade åt, tänk på det.

Regeringskansliet, Centerpartiet, Annie Lööf, Jonas Sjöstedt, Socialodemokratiska partiet, Miljöpartiet, Åsa Romson, Carin Jämtin, Stefan Löfven.
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.