måndag 20 juli 2015

Låt Löfven avsätta Åsa Romson i lugn och ro! Kanske kan han göra mer nytta för landet!?


Till Gnällspiken på Nya Moderaterna med Anna Burka Bara Prata Plåga Svenskar.

När nu menlöse statsministern Stefan Löfven för en gångs skull gör något bra i politiken, avsätter Åsa Romson som vice statsminister, Varför skall Gnällspiken hos Nya Moderaterna blanda in KU?  Stefan vill göra det onda till något gott – göra sig av med Åsa Romson! Äntligen ett klokt drag av statsministern!

Då töntar moderatGnällspiken sig med att anmäla Löfven! Låt Stefan hållas! Han kanske kan göra något mer gott för landet! Han kanske inser att han borde lägga ned sig själv och socialdemokratin som inte längre är socialdemokrati, snarare socialOdemokrati, som en förlängd fascistisk linje i politiken. Sossar lyssnar numer varken på fackmedlemmar eller medborgare i allmänhet. Sossarna lyssnar inte alls på folket, sossarna gör som de vill enligt deras egna rasistiska filosofier. Socialdemokratin TVINGAR på medborgarna socialdemokraternas dogmer! Det är så illa det kan bli. Och sossarna visar dag för dag, hur de ljuger, lovar och snackar gagga och gör inte ett smack konkret. Mer patetisk tjänstekvinna än den flata honan Ylva finns inte. Carin Jämtin med sin lyxiga uppväxt på skattebetalarnas skattekronor i det internationella samfundet på internationella skolor i Afrika, hon vet att biståndsfolk som tjänstgjorde i Afrika under årtionden, de sa att spräng Afrika till ett svart hål. Så skall även förslagsvis göras med nuvarande Sverige. OM nu den mest värdelösa statsministern som Sverige haft någonsin vill förbättra dragen med att utesluta Åsa Romson – låt han göra det i lugn och ro!
Till Regeringskansliet, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Aftonbladet debatt, MittMedia, Sydsvenskan, Ystads allehanda, Norrländska socialdemokraten, Dalarnas tidningar, Göran Geiger, Dala-Demokraten, Sandvikens kommun, Falu kommun, Bohuslänningen, Smålandsposten.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.