onsdag 29 juli 2015

Katrin Stjernfeldt - oduglig!!!??? Förljugen, korrumperad kommunledning!!!!???


Till Malmö kommun, Anders Ygeman, Regeringskansliet, Polismyndigheten i Malmö och kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh, till samtliga ledamöter i Malmö kommunstyrelse.

Katrin sa i Sydsvenskan:

"En helt ohållbar situation. Polisen måste se till att gärningsmännen grips och lagförs. Allt annat är oacceptabelt." 

Uppmaning till Katrin:

LÄS Lars Klint i Kvällsposten.

”Ingen går säker. Ingen zon är fredad. I natt var det Limhamn som utsattes för ännu en sprängning, den senaste i Sommarmalmös brutala våldsvåg. När som helst, var som helst kommer det att smälla igen”.

Klint vill ha en kriskommission. Det behövs ingen kriskommission, en rent infantil typiskt menlös svensk önskan som, som vanligt slutar i icke konstruktivt svenskt pladder.

DU Katrin skall se till att staden fungerar!

OCH skyll inte på polisen!

Det är du och SocialOdemokratiska partiet med Åsa Romson och kommunister i släpet som orsakar Malmös våld och hat! Ni politiker i Malmö är med största sannolikhet den mest värdelösa och menlösa grupp politiker i landet. Ni står i det förljugnas bås och förnekar fakta på politiska dogmer. Faktiskt Katrin, så har du inom partiet folk som anser du vara olämplig och är de ännu kvar som medlemmar går de ur inom kort. Du har gjort ditt redan nu. På gatan har Malmöiter åsikter om de där självgoda styrande kräken som orden går. ”Den där subban borde avknoppas på direkten” = ett äkta citat från Malmös en gata.

Endast en lösning finns på problemet: Nu och långsiktigt. STOPPA INVANDRINGEN!

Det är du Katrin och Stefan som orsakar allt hat, våld och rasism.

Malmöborna är framför allt förbannade skriver Lars Klint. Jo, så rätt, så rätt.

Folk önskar att du Katrin i egenskap av kommunstyrelseordförande hänger dig som menlös och värdelös i form av fascistoid politiker. Tyvärr, du hör inte sådant, men liknande epitet är alls inte ovanliga kring din person.
Polismästare Stefan Sintéus är bekymrad! Varför det?  Involverad kriminalitet är nästan uteslutande religiösa fanatiker utanpå kriminaliteten. De har sin egen lag. Utöva den så förstår buset hur nu, även svenskar börjar hantera ”allas lika värde”. Avlivar de, så avlivar vi. Punkt slut.

Politiker som Katrin Stjernfeldt bär förstås det stora ansvaret för alla misslyckanden. För segregation, för hat och utanförskap och en hatande och allt mer rasistisk attityd hos befolkningen.

Först ser Politikerna till att folk får anledning att hata, sedan skyller politikerna på att folk hatar – något de själva skapat.


Det pågår en dialog mellan politiker och polisen om den allvarliga situationen”, påpekar Lars Klint.

Men Herregud! Sluta tjafsa! Diplomati och normalt sinneslag bryr sig inte berörda våldsmän om! Ni vet ju det! ANPASSA ER DÅ TILL VERKLIGHETEN! Skjut först och fråga sedan!

Konsekventa och kravmärkta åtgärder som skär genom hela samhällsstrukturen – hem och skola, sociala inrättningar, grannsamverkan, ideella organisationer, missbruksvård, rättsväsendet, bostads-, arbetsmarknads- och integrationspolitiken” säger Lars Klint.

Så skall man rädda Malmö!!!??  Herregud vilket infantilt förslag och menlös gagga!

STOPPA INVANDRINGEN, det är så, snart alla svenskar tycker!

Men DU Katrin som fascistoid SocialOdemokrat – DU bryr dig inte om vad medborgarna anser. Du är bara menlöst rasistisk och gaggar värdelösa ord enligt mallar som den politiker du tyvärr är, därför ser osannolikt många att du hänger dig och därmed kanske räddar Malmö. Men det är klart, du bryr dig inte om Malmö, så varför skulle du hänga dig i Malmös intresse? Du har inte ens lärt ett smack efter Llmar Reepalus utförsäljning av Malmö. Folk i dag undrar på gatan över hur mycket Reepalu tjänade på att släppa lös all kriminalitet och olagligheter i Malmö. Det är en logisk tanke med tanke på vilka som det gäller, som kommer från länder där korruption är regel.

Till Landshövdingen Margareta Pålsson, Skåne län. Polismyndigheten i Malmö, Malmö kommun, Rikspolisstyrelsen, Anders Ygeman, Samtliga riksdagens ledamöter.

Till Sydsvenskan, Kvällsposten, Göteborgs-Posten, GT, Expressen, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Skånskan, Ystads allehanda, Radio Malmöhus, P4. Trelleborgs Allehanda, Blekinge läns tidningar, Barometern, Jönköpingsposten, Smålandsposten, Bohuslänningen, TT.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.