måndag 13 juli 2015

Patrik Lundberg, Aftonbladet


Till Patrik Lundberg, Aftonbladet.

Hej Patrik!

”Snart når vi the point of no return, när det inte längre finns någon återvändo”

 

Du har så rätt Patrik! Det är våra politikers skuld att ingen gör något som du använder orden.

Men nog gör folk, och vänta bara på vad de kommer att göra. Medborgarna spottar i tiggarnas muggar, de kastar snart granater in i moskéerna, svenskarna utrustar sig snart med automatgevär och sticker stiletten i invandrare, de bränner ned flyktingförläggningar organiserat och slår ihjäl så många de kan och hinner. Samtidigt ordnar man ett nytt Stockholms blodbad för att bli av med våra politiker. Överlevande får ståplats i Nybroviken, med järnkulor runt vristen. Zigenare som bedragare och rånare körs till gränsen och släpps någon regnig natt, alla med slängda id-handlingar kommer inte in, somaliska våldtäktare avrättas och hedersmördare bränns på bål och varelser som mördar och skjuter på öppen gata skjuts på fläcken. Sedan kan Sverige bli sig likt igen. Nu får det vara nog som Annie Lööf sa. Det är politikernas fel att så där som ovan kommer Sverige att se ut. Min gamla moster är utslängd från ”hemmet” eftersom asylare skall flytta in. Grannen som är invandrare – asylare har mer kontanter i fickan är svenska grannarna har. Du vet – allas lika värde – det största skitepitetet som bara frodas i Sverige, är en ren lögn.

 

PL: ”vårt BNP per capita har stigit med 128 000 kronor sedan 1994. Vi är rikare än någonsin”.

 

Stå själv du för dina ord. Som kapitalist och välavlönad och låtsasrevolutionär och fjanthumanist kan du säga så, visst, men verkligheten har du ingen aning om. Jag lever som fattigpensionär på 6900 kronor i månaden, gör om det du! Under tiden – håll käft! Du bara retar folk så medborgarna blir än mer förbannade på sådana som du med naiva fåniga politiker i släptåg. Svenskarna, och det roligaste av allt - de flesta är totalt opolitiska och tillhör inget parti men de har sunt förnuft i behåll, till skillnad från den inavlade åsiktskorridoren på Aftonbladet. Svenskarna gör du arga och de blir än mer irriterade och förbannade över orättvisorna och ansluter därför till aktiviteter du läst om ovan, en svensk jihad, en svensk revolution i äkta termer. Desto mer som sker i politikernas samhälle och ju mer du skriver ditt fjantiga blask desto snabbare blir det krig, som invandrarna förespråkar och kräver och har som filosofi. Men Stefan Löfven och de andra begriper inte ett dyft av verkligheten, om hur less svenska medborgare är på invandrare och invandring. Raderna ovan om action beskriver framtidens Sverige. Frågan gäller inte om, utan när det blir hårda tag. Under tiden bygger islamister moskéer och befäster sin position och uppmanar till död åt otrogna på svensk mark. Och rasisten Carin Jämtin vill ha svenskar avlivade och helröd dag på något slags firande för mördarna som återvänder efter skryt om barnvåldtäkter och oräkneliga mord. Du är ju en klok gosse Patrik och inser säkert att det där inte fungerar bland normala människor. Frågan är inte om, utan när den svenska bubblan spricker. Eller hur? Men blanda inte in SD i sammanhanget. SD växer på grund av korkade svenska politiker och normala svenskar behöver inget parti att luta sig mot, medborgarna har sitt sunda förnuft i behåll, till skillnad mot politiker som Åsa Romson och alla de andra. MEN, känner de normala med överlevnadsinstinkt kvar i kroppen behov av support, då går de till SD. Var skulle de annars gå?

Återigen, politikernas eget fel. Men inte ens det begriper de. Så varför i din kolumn skall du nödvändigtvis gagga om att vi är så rika? Vi i hundratusental är inte alls rika, snarare fattigare än en tiggare. Visste du att en tiggarbrutta som togs av polisen för slagsmål visiterades på stationen och i behån hade hon 53000 kronor. ”Stackars fattiga tiggare” medan vi svenskar är så rika enligt dig. Du gör dig själv till en parodi, synd för du är nog en schysst lirare men du har halkat in i rådande inavlade åsiktkorridor på blaskan Aftis. Tro på folket Patrik, de har rätt i sitt bonnaförnuft, STOPPA invandringen. Det är det alla vill, men en önskning som du och politiker inte låtsas om tills det är försent. I kväll sa Finland att eftersom det finns så många fattiga finnar vill de inte ge mer till Grekland. Vi måste sortera ut oss själva först sa Finland. Hela 576, tror jag, invandrare släpper Finland in kommande året. Du med de dina, varför åker du inte till Järnvägstorget i Helsingfors och gapar ”Rasister” unisont ut över finnarnas huvuden? Är svenskar rasister, så skall finnar vara rasister, som du vet, ”allas lika värde”. Men du vågar inte ta dig över pölen och ställa dig där. Då får du en kniv i dig enligt finnars raka ärliga rör. Här i Sverige kommer Mona Sahlin och bjuder in dig och andra jihadare till SPA, varma kramar, massage och ny lägenhet. Det är skillnaden mellan finnar och svenskar. Och som vi vet, för finnarna går det bra i skolan och allt annat, men till Grekland vill de inte ge mer. Logiskt, eller hur! Och som vi vet, logik och sunt förnuft saknas i svenska politikers knoppar. Konklusion: Sverige är slut för lång framtid på grund av primärt politikerna och sekundärt på grund av invandrarna som missköter sig. Så enkelt är det. Alltså skall landet inte ha invandrare som nu. Sveriges politiker har tappat greppet sedan länge om sitt eget land. När Sverige år efter år PRATAR om att andra EU-länder måste hjälpa till vet vi att de andra gör det inte medan kloka länder inte bluddrar som i Sverige. De stänger sina gränser, enkelt och lätt som en plätt. Länder stänger sina gränser totalt medan Sverige fortsätter att bluddra på sitt menlösa vis.

Så fungerar menlösa svenska politiker. Men var inte orolig, snart nog dyker plötsligt upp en svensk Brevikare som supit till någon kväll och går ut och mejar svenska politiker, och då blir vi av med dom! Svenske Brevikaren kommer, var så säker, inte ens en hygglig tålmodig svensk klarar av vad som helst hur länge som helst. Du borde försöka inse att världen inte är rättvis, det borde minst sagt du veta. I din gamla geografiska sfär krigar man fortfarande. Revirhävdande och aggression är två fundamentala delar hos allt biologiskt, så enkelt är det. Men som en annan kolumnist skrev en gång, han förstod inte varför just svenskar var så starkt självutrotningsbenägna. Han hade aldrig någonstans på jorden mött människor som gick mot sina egna intressen till den grad som svenskar. Förklara det du! Passar bra på Reinfeldt – ett ofullgånget missfoster och den menlöse Stefan Löfven. De behöver bara två ord: Fuck off!

När sådana som Fredrik och Stefan regerar blir folk hysteriska, med följder, oundvikliga sådana!

Patrik, läs och lär, ta del av verkligheten!

 

Till Socialodemokratiska partiet, Stefan Löfven, Nya Moderaterna, Anna BURKA Bara Prata, Folkpartiet och Annie Lööf, Centerpartiet och så Diskrimineringsombudsmannen, Migrationsverkets chefer som låter sig bli korrumperade i sin naivitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.