måndag 9 februari 2015

Giljotinen Guilloutinjen - den enögde kommunisten

Tja, KDS, Sara Skyttedal, KDU, Janne Björklund, FP, Socialodemokratiska sällskapet, Miljömupparna och regeringskansliet som bör få något att le åt.
Guilloutinjen – låt oss önska den träder i kraft på sin namnlike.

Sara Skyttedal, ordförande i KD:s ungdomsförbund, har stått för det klokaste utspelet i den tävling om skärpta lagar för att rädda svenskarna från flyktingar  som nu pågår mellan Kristdemokraterna och Folkpartiet. Hon föreslår som sansad och rak och uppriktig och ärlig ett regelverk som skall fungera lite närmare Sveriges intresse än tidigare.

Tävling om vem som kan göra flesta överlevnadsinsatser har utbrutit mellan de krympande mittenpartierna KD och FP. Paniken är förståelig, båda partierna ligger nära fyraprocentsspärren och övriga Sverige går rakt in i självmordssnaran och tycks inte alls se sin egen död inom kort. KD är det parti som till sin ideologi inte liknar något annat svenskt parti eftersom KD börjar försiktigt inse att alla partier sätter sin egen avlivning i första rummet. Att återinföra kristet religiösa skolavslutningar är något som är naturligt i det gamla landet Sverige, att vissa utsockens tillsammans med menlösa svenska politiker fixar till annorlunda är bara en parantes i den svenska historien. Snart återvänder landet i en normalisering på bred front.

 För några val sedan hade Folkpartiet framgång med tesen att man måste ”ställa krav” på invandrarna, särskilt språkkrav. Tyvärr sällade sig majoriteten till en slags omogen global öppengränstrend i tanken och Sverige skulle släppa in allt ljugande, kriminellt och bedragande drägg från hela världen men mitt i allt försökte FP hålla ett litet litet krav på ansvar inför Sverige. Men numer är det försöket dött i brist på svenskar som vill vara svenskar. När FP vill återta krav på duglighet, ansvar, icke lögnsystem och språkkunskap så tvärar sig givetvis den så kallade PKmaffian och fortsätter därmed att förstöra Sverige. Att syrier betraktas som svårhanterliga vittnar svenska kommuner om, och I Rumänien stänger man gränserna för flyende syrier för att som Rumänien säger: syrier är så våldsamma och aggressiva, de är helt annorlunda mot det rumänska lynnet. Vi vill inte ha syrier här. Nu senast har den syrianska ortodoxa kyrkan överbevisats till enorma miljonbedrägerier och annat fiffel i Södertälje. I Södertälje vågar sig knappt en svensk in på ett kafe som oftast övertgaits av en syrier. Södertälje har tagits av syrier, de har sina egna regler och lagar.

Att den aktuella geografiska regionen säljer och handlar med småflickor som sexslavar är inget nytt för att IS just nu visar det öppet. Självklart skall alla flyktingar identifieras och språktestas och yrkeskollas. Det är axiom i en flyktinghantering. Det duger inte att etablera Sverige som den mest korkade, naiva nation i världen dit vem som helst kan komma och säga vad som helst och allt duger som assylstämpel.

Tydligast och bäst var Sara Skyttedal. I en lång klok fundering på den andra tidningens debattsida förklarade hon att ”islamismen är det största hotet mot ­demokratin i Sverige”.

Jo, så tycker i stort alla normala svenskar även om det finns extremister och fanatiker som Jan Guillou som aldrig lyckas se klart genom två ögon. Han är och förblir den enögde kommunisten.

Hur några hundra virrpannor med skägg och kalott skulle kunna välta den svenska demokratin över ända framgick inte av hennes resonemang påpekade Siren Herr Jan, det bara var så . Jo, så fungerar förnuftet om och när man inte helt ut refererar till detaljerade vetenskapliga eller långa domslut som är Jan Gs favoritkällor. Vad säger du Jan G om Jordaniens utrop: Vi skall döda dom och göra slut på IS. Vari ligger folkrätten bakom ett sådant snabbt och rationellt beslut? Vem tar sig för att besluta en sådan stor händelse och aktivitet? Du Jan G kan självklart inte tycka om att någon säger utrota IS i ärlighetens namn, dom är människor med folkrätt??? Eller hur Jan? Dom skall man inte avliva hur som helst minsann, man skall ha bevis som den svenske åklagaren pratar om. Du Jan skall givetvis in och förklara dessutom får man hoppas hur islam förklarar utrotning av islam?!

För att vara kvalificerad grundlagsfiende enligt Sara Skyttedal måste man vara muslimsk grundlagsfiende. Ren och skär raslagstiftning alltså. Jamen Goé Sir Jan om det bara är muslimer som är grundlagsfientliga, så måste det ju bli just muslimer som lagen ordnas mot, är det så svårt att förstå? Va faan har snart 100 åriga nazister med det att göra som sker nu i dag i Sverige? Börjar du bli trög och åderkalkad Herr Jan? Vad har du i fickan Herr Jan? En stor banan………tja stoppa i dig den, du verkar behöva mer klartänk……..men egentligen är du bara en eftersläpande kommunist som geggar igen så säkert.

Med stort allvar tycker Sara Skyttedal att ­Forum för Levande Historia, den statliga institutionen för politiskt korrekt historieskrivning, bör rita in islamisternas gärningar sedan några hundra år. Tja, Herr Jan, vad skulle det vara för fel i att beskriva muslimska och islamistiska historiska gärningar? Men med något slags försök till svart humor försöker Herr Jan vara rolig och pratar om Mecka år 632. Han är lite patetisk den där kommunistkolumnisten i Aftonbladet.

Sara ­Skyttedal är inte ­vilken ­idiot som helst, hon nämns bland kandidaterna till Göran Hägglunds partiledarpost. Precis så, många tycker att Sara Skyttedal är den givna partiledaren efter Göran. Sara är tydlig, kan jobbet, känner sin politik och har förnämliga värderingar av och i livet. Det du Herr Jan, du borde lära dig lite av Saras klokhet.

Om du och andra svenskar inte inser och vill förstå den svenska utvecklingen så går Sara med flera gärna och hjälper till i spetsen för landet och tar ansvar som ingen annan vill göra.

Det är ingen dansk efterapning. Det beror på att svenskarna är okloka om det blir som dina ord spår. Med fler röster till SD och KD och FP så är mycket vunnet och Sverige kan göra sig av med den där Burkan Anna med fårskallen och svenskhataren ullpäls som assisteras av  ännu en svenskfientlig aggressiv kvinnokommunist som är total Sverigeförstörare. Må Herren och Gud rädda FP genom att återge Janne Björken makt och skyffla det där fruntimret under jord eller återställ henne i skamhörn.  Då finns skräcken i töntiga menlösa sossar som vill ge mördare terapisamtal och nya bostäder medan svenskarna svälter och är bostadslösa. Låt oss alltså önska Kristdemokraterna lycka till och sossar och moderater åt helvete. Om ass – med två eller ett as? Ass(yl)sökare  så finns gott om ståplats i Nybroviken, som Reinfeldt mycket riktigt påpekade: det finns gott om plats när man ser ytan ovanifrån. Och som vanligt gör vi vinst på att sälja tunga kättingar till flyktingar med parkeringsplats på botten och de ger vinst på lite längre sikt. Lätt som en plätt, vi tjänar på Nybroviken och få säkert pengar till ammo också, så vi kan försvara vårt land och våra familjer och oss själva. Bus­enkelt.

Visst blev ju väl visst skrivet genom citerat citat och utan citattecken ibland med egna ord eller så, av och kring Herr Sir Janne……………………G.
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.