onsdag 11 februari 2015

terror och bananJan


Till Folkpartiet, Jan Björklund,
Regeringskansliet, riksdagens samtliga ledamöter,
Socialodemokratiska partiet, tönten Stefan Löfven, förljugna Carin Jämtin, Jonas gammelkommunisterna, Vänsterpartiet, Jan Björklund!
KD, Aftonbladets rasistiska regim, Thomas Mattsson med sina kärlekar Åsa Romson och Maria Ferm, kärringskrället Gudrun Schyman och revolutionärskan Denna Mark som Rosas med potentiella islamisten terroristen Kaplans ak4 inklusive flinande Wallström i släpet, Diskrimineringsombudsmannen.
 
Du Jan! Vad har du i fickan?
En banan???!!!!!
Folk som tyckte du var en smart gosse som borde kunna leda ett parti blev besvikna. Du omgav dig med fullständigt fel individer. Mitt i ditt dåliga omdöme med galenskapare så vet du mycket väl att Sverige är på väg i rätt riktning, demokratin börjar återhämta sig, politruker förlorar mark och kloka kolumnister och så kallade experter har börjat tala om verkligheten och visar omdöme i sina repliker. Men du framhärdar med fel folk i din omgivning. Så länge den där Fårskallen Ullknopp får vara med i Folkpartiet får du aldrig den uppslutning du kunde ha. Du kunde utesluta honom på grund av anstiftan till misshandel, mord och bedrägerier som han åstadkom genom att släppa in allt drägg. Som en liknelse uteslöts en moderat som ansåg att Fredrik och Fårskallen Ullenhag var korkskallar. De är inte bara korkskallar utan också mördare med tanke på hur svenskar lider och avlider under deras aktiviteter förutom att de två vet att invandrare skjuter och hedersmördar och dödar varandra. Med den insikten kan Fredrik och Fårskallen bara benämnas mördare, visst är det väl logiskt? De bör straffas för anstiftan till mord. Men vad händer när Fårskallen drar sig tillbaka självmant. Jo, då presenterar du fruntimmersskandalen Birgitta Ohlsson. Va faan Jan Björklund, har du inget omdöme alls? Det där fruntimret övertar bara Fårskallens sits – en av de mest hatade politikerna i Sverige. Inser du inte det?
DU måste sluta att dribbla om human stormakt – det har Sverige ingen anledning att vara så länge gammelsvenskar ligger hemma och dör i brist på ekonomi som går till invandrare! Så länge svenskar inte kan leva på sin pension, så länge svenskar inte har relevant vård – skall du inte önska Sverige vara en human stormakt!
Begriper du inte att opolitiska svenskar och hederligt folk är totalt less på dig och dina likar!
Begriper du inte varför SD får fler och fler? Är du så korkad att du inte kan anpassa dig till vad Folkpartiets medlemmar och andra VERKLIGEN vill?
Ser du inte att den som nu tar rodret och styr rakt fram i verklighetens riktning tar hem spelet?
DU borde begripa att säga åt Birgitta att ta sina fjantfilosofier om humanistisk stormakt, feminism och demokrati på invandrarnas villkor och packa sin väska och lämna Folkpartiet. Då Jan Björklund får du folket med dig. Dagens fjantiga Folkparti med Fårskallen och feminissan Birgitta i ledning går under. Ni är redan dödförklarade, men du kan få Folkpartiet att resa sig ur graven om du, som folk väntade sig av en militär med styrförmåga – att du säger som det är! STOPPA INVANDRINGEN! Dina små fjantförslag når inte alls!!!
Står du Jan Björklund upp på Hötorget och på en låda som i Speakers Corner och kräver ”stoppa invandringen” så tar du över styret i Sverige. Din Fårskalle Erik Ullenhag dränkte Folkpartiet, Birgitta Ohlsson är på väg att fullfölja hans galenskap och inget av vad det paret gaggar om har förankring i verkligheten, varken lokalt i Sverige eller på global nivå. Inte ens Dalai Lama, Annan från FN och biståndsorganet Sida fungerar som Folkpartiet under Ullenhags och Birgittas ledning. Kommendera kräken som förstört Sverige att avlägsna sig ur Folkpartiet!  
40-talisterna kände igen sig i början av din ledning Jan Björklund. Betyg är betyg, ordning och reda är ordning och reda. Då var det självklarheter och borde så vara i dag. Men icke. Du svek FOLKET! De tänkte att äntligen får vi tillbaka lite sunt i landet, efter socialdemokratins och 68-årstidernas flummigheter. Men icke, DU svek dina vänner. Återta nu förtroendet! Det gör du snabbast, enklast och det är enda vägen, ställ dig i Speakers Corner på Hötorget på trälådan och kräv: STOPPA INVANDRINGEN!
Säg högt och tydligt att Sveriges fjanteri om humanistisk stormakt avslutas. Det var ett påhitt av ett icke fullgånget foster med kalt huvud. Samma person ville döda svenskarna genom att slita ur deras hjärtan – personen i fråga vari i en psykos och galen. Han hette Fredrik Reinfeldt, lever han ännu? FOLKET i Sverige vill inte ha mördare som kallas sjuka av Anna Barbar Mördare Bara Prata Batra. FOLKET i Sverige vill inte ha offentliga röster som Mona Sahlin som kräver att Jihadare, krigare, mördare, fanatiker skall få bostäder, arbete och terapi på grund av att de skall renoveras!
En jihadare kan språket: Mona och Anna
som extremister skall förslagsvis ”slås ut”!
Tänk efter Jan Björklund – Sverige har blivit ett rasistiskt land såtillvida att svenskar åsidosättes!
För oss finns inte sjukvård eller tandläkare utan stora kostnader, för invandrare och zigenare kostar det en 50-lapp! Säg som det är med den svenska skolan, du vet att när invandrarungarna började fylla svenska skolorna hamnade Sverige på Pisaplatsens botten. Det vet du!....... Säg det för faaan! Visa lite ryggrad! Som tack får du kanske det största partiet att leda!
Allt, allt, ALLT har invandringen som orsak till bottenläge………….Visa ryggraden, om du har någon ryggrad!!!!!!!!!!!!  Den som stoppar invandringen, den vinner politiken!!!!!!!!!  Du Jan Björklund borde inse det, vi tror du gör det.  Lycka till, men har du ingen ryggrad, fuck off och dränk dig med Erik Ullenhag och Birgitta Ohlsson!!!!!!!!!!!!
Allt sagt i all välmening som ett försök att få dig till ett Folkparti som mycket väl kan leva gott, men har du ingen ryggrad………………………………
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.