måndag 2 februari 2015

Miljötrion Åsa - Maria och Gustav som enligt Kista skall slaktas.

 

Till alla!

Åsa Romson och Maria Ferm och Gustav Gredelin, Miljöpartiet, Regeringen, Regeringskansliet, socialodemokratiska partiet och Jonas kommunisten.

Expressen, Aftonbladet, ETC, Fredrik Reinfeldt och Anna Burka Barbar, Mittnytt, Sveriges radio, studio ett och SVT - debatt. Svenska journalistförbundet.

 

Visst fanns det en gång en undring om Åsa Romson och Maria Ferm gömde en somalier i någon garderob eftersom Interpool sökte honom?

Jaha, kanske är han en av de somalier som våldtog en kvinna på Finlandsfärjan?

Ni tre är en trio representativ för Sveriges avskum.
Ni kallar somalier för svenskar utan att genera er, utan att veta om de är medborgare eller ej. Vad får ni för slags orgasm när ni kan kallar somalier för svenskar? Dessutom är väl journalister korkade som arbetar mot sina egna intressen eftersom en svensk som läser en tidning och ser ordet "en svensk" som brottsling så vet läsaren att det handlar om en invandrare eller somalier!
Vad tjänar ni journalister på den vitsen? Får ni löneförhöljning och bonus för "LJUG", populism och förljugenhet i debatten?
Ni journalister är faan patetiska.
Folk pratar om dig Ferm och Åsa. Gustav är satt på undantag för han är så fånig så det går liksom inte att ta på………………..

Du Gustafus – vad tycker du om Argentinsk tango? Jag behöver en partner…………..

Ni tre har ingen självkritik, är undermåliga representanter för Sverige. Ni begriper ingenting av folket. Ni har inte ens det tidigare bonnaförnuftet.

Kring Kista utanför Stockholm offentliggör ju islamister i dag att otrogna skall slaktas. Visst är väl ni tre Miljöpartister otrogna?


 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.