lördag 14 februari 2015

Aftonbladet - läser ngn?


Vill någon läsa Aftonbladet?

Till Oisin Cunt och Fredrik V som i vänster på den ärevördiga blaskan Aftonbladet men numer på ett fallande rep.

Oisin Cuntwells snabba och kortredigerade rader:

”Vad beror detta moraliska sammanbrott på?

Gör internet någonting fult med människan? Är det så att vissa måste intala sig att ungen förtjänade stryk. Jag har inga svar”.

Syndernas man blir mer och mer infantil i sina undringar och öppna frågor…………..hand  i hand med den där Besserwissern Fredrik Venstervärk.

Oisin beklagar sig över det svenska moraliska sammanbrottet och har inget svar på varför sammanbrottet existerar. Svar: beror på alla fjantiga politiker och menlösa svenskar som aldrig kan se verkligheten som den är och när det gäller lillgrabben vet du inte ett förbannade dugg mer än någon som säger annat än dig. Du Herr Cunt snackar mycket skit och löja och moralen i Sverige – den har sjunkit som allt annat med invandranas invandring, men det är du oförmögen att se eller erkänna, fast du vet innerst inne i din själ och knopp, som borde knoppas av på en bädd av röda rosor……………… Och så blandar du fåntratt in internet. Det är verkligheten du borde blanda in………..….Dina filosofier om Chicago och Malmö…och trams. Folk i Malmö och alla andra ser och upplever verkligheten. Du Lögnens och Syndernas man, lyft ut alla invandrare så kommer du snart att känna igen Sverige och därmed behöver du inte gnälla och ifrågasätta svensk moral och sammanbrott.

Släng ut invandrare så blir den svenska moralfrågan ingen fråga. Men du i ditt hyckleri vill inte erkänna det. Hade inte de där grabbarna kommit in i Sverige som under vilken eftermiddagspromenad som helst hade vi sluppit höra dina flosker och haft det lugnt. Men du som rasist och infantil Söderisolerad fjant kan inte tänka så. Håll dig och förståsigpåpolaren Fredrik till era svarta avgrunder. Vi normalt sunda lever i verkligheten.

PS. Jag handlade häromdagen på en sån där liten mellanösternägares allehanda butik där man köper billigt (stulet?) snus. Ägaren kunde först inte expediera mig för en liten unge skrek och var hysteriskt ilsk. Han fick en hurring av farsan och sen hade farsan tid med mig och ungen höll käft, så fungerar livet i dina moraliska vänners liv. Kanske hustrun satt fastkedjad vid spisen i bakrummet och blev påknullad av sin kusin hon skulle gifta sig med? Vem vet?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.