fredag 20 februari 2015

Lars Stjernkvist Norrköpings kommun


Till Lars Stjernkvist, Norrköpings kommun, Regeringskansliet,
Region Östergötland, Motala kommun, Söderköping kommun, Ödeshögs kommun, Länsstyrelsen, Vadstena kommun, Åtvidaberg, Ydre, Landshövdingen, Boxholm, Finspång, Mjölby, Kinda kommuner.
Socialodemokratiska partiet i Norrköping.

 
Till Lars Stjernkvist, Socialodemokratiska partiet i Norrköping

Tjena Skitstövel!

Hur skulle det vara om du höll ordning på alla dina invandrare som har förstört kommunen – mord, skottlossning, rån, överfall, bedrägerier och våldtäkter som allt har ökat med dina invandrare som du säger berikar Norrköping och Sverige.

När du går till tandläkaren har du alldeles för mycket pengar att betala med. Vaffö i helvete har du din höga lön? Du som inte gör ett skvatt arbete?

När tiggare och zigenare går till tandläkaren behöver de möjligen betala en 50-lapp. Men oftast får de fri tandvård. När jag går till tandläkaren måste jag betala förmodligen flera tusen kronor. Det kostade mig tre tusen kronor att dra ur en tand senast. Att gå till tandläkaren för att LAGA tänder finns inte en möjlighet till. För du har varit med och bestämt min pension som den här månaden gav mig 2100 att leva på. Jag måste DRA UR de resterande tänderna.

 

Det här är munnen på den äldre generationen i Norrköping.

 
Du Lars, förbannade rasist, se snabbt till att Norrköping gör som Linköping – sluta med gratis tandvård och dra in 50-lappen!

DU – en hycklare och lögnare av Guds nåde……….
 
Fuck off och avgå så snart du kan, du förstör bara kommunen!

Så här ser munnen ut på mig den yngre generationen:


Kindtänderna är redan dragna.

Men du Lars Stjernkvist, du bryr dig inte.

Du och regeringen prioriterar invandrare och zigenare som tiggare. Svensken är inte värd ett smack.

Varför kräver du inte att vägbedragarna - vägzigenarna, rånarna, betalar tandvården till tiggarna?


Du Lars, agerade du så som du gör i invandrarländer så hade du nu inte levt, du hade förlorat knoppen och halsen eftersom folk agerar i dina invandrarursprungsområden. DOM gör något, precis som i Sverige, mördar, våldtar, rånar, misshandlar, hedersmördar och allt annat de har som "KULTUR" och den kulturen Lars Stjernkvist - den kulturen etablerar du aktivt i Norrköping. Folk pratar om socialdemokratin, du ligger inte bra till i diskussionen som tar livet av Sverige. Men du är oförmögen att ta till dig sådan verklighet som du aktivt genomför.
Så: Skitstövel! Dö med det epitetet!
Varför hänger du dig inte, alldeles själv och gör Sverige en tjänst? Som socialodemokrat är du väl solidarisk? Folksekten mår illa av att bara höra ditt namn. Sätt stopp för mördare! Släpp ingen djävul över bron! (bara ett gott råd Herr Lars S)
Norrköpings tidningar, Folkbladet, Östgöta-Correspondenten, Motala Vadstena tidning.
Bara så folk får veta vad folk tycker, nu sitter alla i sina stugor och vet inte att alla tycker likadant - bort med den rasistiska och populistiska skitstöveln!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.