torsdag 26 december 2013

--Vacker tanke men tyvärr, verkligheten knäcker den.


Till Marcus Birro

Så här kan man läsa: Var tredje pojke i årskurs 9 går ur grundskolan med en läsförståelse …..etc som vi alla känner till.

När vi lastar över allt på politikerna eller lärarna gör vi föräldrar det allt för enkelt för oss.

Du har så rätt…………

Det är en grundläggande rättighet att ett barn ska få växa i empati och förståelse genom att läsa och förstå vad man läser.

Du har så rätt men verkligheten ser inte så ut på grund av vissa vanor, traditioner hos vissa folk som därmed förstör din vackra filosofi.

Misslyckas barnen är det föräldrarnas ansvar.

Tja, nu drev du tesen för långt.
Det finns massor av rapporter där bibliotekarier givit upp på grund av att invandrarungdomar för ett sådant jäkla väsen och härjar i stort på biblioteken att svenska ungar vill inte gå till biblioteken för då hamnar svenskbarnen i bråk utan att egentligen inte göra annat än att vistas på biblioteket. Det har rapporterats många sådana ärenden till biblioteksfolk  Så vad skall föräldrarna göra? Kan det vara deras ansvar att vakta biblioteken, förutom andra miljöer som invandrarungdomar förstör. Bloggen har två släktingar, en bibliotekarie och en badhusföreståndare och båda har nu slutat sina tjänster eftersom det i dag inte är möjligt att driva normal verksamhet på grund av invandrarungdomar. När de dessutom sitter med keps inomhus så är det också en nyhet för skolmiljön. Visst, föräldrarna kan förstås ha hemskola, men varför skall svenska ungdomar anpassa sig till invandrarungar? Tvärtom synes lämpligare, men si det går inte i det här landet. Kräver du det är du rasist och så är vi inne i det gamla tjatiga tugget……………. Du spricker på föräldrargrejen, annars har du rätt.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.