tisdag 10 december 2013

..Meningslös- värdelös politik - Miljöpartiet


Till Miljöpartiet


Till Regering och riksdag


Till Krav, till Svanmärkning


Till Svenska Naturskyddsföreningen.


”Grön offentlig upphandling har ingen effekt på miljön”


Är inte den rubriken i DN nog för att lägga ned Miljöpartiet?


Med Miljöpartiets alla andra inbillade fördelar med grönt hit och dit så har faktiskt Miljöpartiet ingen grund för sin existens.


Kravmärket fuskar med kontroller, ställer också krav som är dåliga för miljön och är elaka mot kycklingarna, att äta det ena eller det andra gröna är meningslöst och utan särskild nytta, men produkten är dyrare, håller sämre och minskar därför kvalitet, varför skall konsumenten bjuda på meningslösa köp som gör producenten förmögen?


Svanar och alla andra märken, lägg ned rubbet! Avveckla Miljöpartiet som en bluffpolitik som håller en massa osunda fantasifulla människor med god ekonomi genom sin politiska position, varför skall medborgaren betala sådana varelser?


Lägg ned Miljöpartiet som ett floskernas gaggande sällskap och dra nu ett streck för verksamheten. Det är ingen fördel av någon sort att vara grönfingrad, varken ur hälso- eller ekonomisk vinkel.


Avveckla Miljöpartiet. Dessutom: miljöfolket varken kan eller är särskilt intresserade av miljö-natur och biologi. Byt namn till Skolpartiet och låt Gustav vandra vidare i sina fantasier! Men Ferm och Romson skall ut ur svensk politik………..som politiskt-historiskt stora gaggare!


Nationalekonomer: ”Inga belägg för att miljöinriktade inköp av stat och kommun minskar miljöbelastningen. Styrmedel utan effekt är dålig politik”.

Den kommentaren räcker……….och duger för att ta bort Miljöpartiet.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.