fredag 6 december 2013

..Oförskämdhetens ansikte - Ehsan Fadakar i Aftonbladet.


 
 
Till Ehsan Fadakar, Aftonbladet.

 

Som du ser i texten nedan är det lätt att vara oförskämd. Och nu skall Bloggen skrämma dig som ung överspänd redaktör…..visst skrev du just de orden om gamla redaktörer från förr i tiden, med tanke på dina sista ord i senaste krönikan.

 

Norge är ett själviskt land som behandlar de fattigaste som djur.
(Zigenarklaner är själviska och behandlar sina medlemmar som djur, men de är knappast fattiga).

Ju mer jag läser om Norge ­desto mer blir jag övertygad om att det norska samhällsklimatet är genomruttet.
(Ju mer jag läser om zigenare desto mer blir jag övertygad om att zigenarfolkets socialklimat är genomruttet).

 

Det är som om Anders Behring Breivik aldrig hänt.
(Det är som att zigenarhövdingens narkotikastraff aldrig har hänt och att zigenarflickorna aldrig har lämnats till prostitution och aldrig har sålts och det är som om zigenare aldrig rånat vägtrafikanter).

 

För bara några veckor sen släppte Moderaternas systerparti Höyre in massmördarens favoritgäng i regeringen.
(För länge sedan släppte zigenare all kontakt med civilisation och normalt beteende. Zigenarna släppte fram urdjurets karaktär i sin själ)

FrP använder sig gärna av Breivikretorik som låter hemskt likt SD eller om det är tvärtom alltihopa.
(Zigenare använder sig gärna av fattigretorik som låter hemskt lik den snyftande Åsa Romsons, Fredrik Reinfeldts och Jan Helins retorik).

Norge måste stoppa ”smygislamiseringen”. Islam jämförs med nazism.
(Zigenare måste stoppa ”stackars-zigenar-syndromet”. Zigenare jämförs med kriminella).

Finansministern Siv Jensen, ­tillika FrP-ledare, gick till val med att sparka på romerna. De ska ut. In på bussen.
Ut ur landet.
( Zigenarnas klanhövding och zigenarnas Drottning och zigenarnas Hövding leder zigenare och sparkar sina egna klanmedlemmar ut på gatan för att prostituera sig, klanmedlemmarna skall stjäla, skall agera som kriminella och begå bedrägeri som de ibland straffas för, och zigenare skall sälja sina döttrar till vem som helst, bara köparen betalar och zigenare skall gå beväpnade med långkniv och vapen).  

Rikaste landet Norge i världen behandlar det fattigaste folket i Europa som djur.
(Rikaste zigenare i världen behandlar sina klan- och familjemedlemmar som djur).

Mitt i den här högerpopulismen, som drog igång en ganska kort stund efter att Breivik mördat barn som tänkte socialistiskt, kommer Sosialistisk Venstre (!) med ett förslag som går ut på att myndigheter ska ta sig in i minoriteters hem och där genomföra förhör, för att säkerställa att de boende ”inte bryter mot norska kärnvärden”.
(Mitt i den zigenska kulturen driver klanledare sina zigenare till att råna, göra inbrott, sälja narkotika, sälja unga kvinnor, placera kvinnor till prostitution, och misshandla normala människor).

Men Norge vill framstå som så fantastiskt.
(Men zigenare vill framstå som så fantastiska offer, och XX vill radera och inte låtsas om sina dåliga zigenare, sedan sitter zigenare i teve och säger att det är synd om zigenare. Bland annat får zigenare medhåll av rasisten Özz Nujen).

Men vad gör det när norska NRK sen cen­surerar Nûjen. (Men vad gör det när svenska teven i form av förljugen och populistisk stödjer en rasistisk debatt och rasister som Özz, som avskyr svenskar?)

Det var tydligen för mycket sanning för norrmännen till fredagspizzan. Den folkliga opinionen har rört sig så kraftigt mot extremhögern att det numera är antirasismen som är det extrema.
(Trevligt att demokratin får fäste, vad den folkliga majoritetetsopinionen säger är vad som gäller i en demokrati, men det förstår inte Ehsan Fadakar på Aftonbladet).

Allt verkar gå ut på att bevara den norska kulturen, vad den nu är värd.
(Allt verkar gå ut på att bevara zigenarkulturen, vad den nu är värd?)

Norrmännen har inte ­direkt gjort sig kända som några hårdjobbande, smarta ­eller innovativa världs­erövrare.
(Zigenare har inte direkt gjort sig kända som några hårdjobbande, smarta eller innovativa världserövrare, tvärtom, zigenare har gjort sig kända som brottslingar, tjyvar, ohederliga och bråkiga tiggare och gaphalsar).

Att bli rik på olja är som att vinna på lotto. Du må leva gott, men du är fan ­inte bättre än någon annan.
(Att bli rik på olja är som att vinna på lotto. Du må leva gott, men du är fan inte bättre än någon annan. Vad har det med zigenarnas ociviliserade uppträdanden och kriminella ageranden att göra? Är zigenare avundsjuka på oljerika araber? Packa då Fadakar, alla dina systrar och bröder i en säck och flytta till arab- och oljeländer, och så blir zigenare nöjda och glada och alla normala civiliserade jorden runt blir nöjda och glada.) 

Innan oljan var landet fattigt. Efter oljan har landet pengar, men inte mycket mer än så. Inget Ikea, ­Ericsson eller Nokia.
(Innan socialbidragen och naiva människor var zigenare fattiga. Efter socialbidragen och extra bidrag har zigenare pengar, men inte mycket mer än så. Inget civiliserat uppträdande, ingen ärlighet, ingen normal social norm – zigenare har ingenting, kanske lite musik och sedan ingenting, ingenting, men får massor av pengar som uppenbarligen zigenare inte värderar till någonting, därför rånar, tjyvar och bedrager zigenare).

Var är norrmännens bidrag till världen?
(Var är zigenarnas bidrag till världen?)

Är det den bortskämda (norska) ung­domen som inte vill jobba?
(Är det zigenarnas ungdom som inte kan läsa, inte kan prata norska eller svenska, inte har intressen mer än kriminella och att inte vilja jobba?)  

Samtidigt är Norge ­beroende av utländsk ­arbetskraft.
Någon måste laga maten och diska faten. Men hen får gärna vara blond, blåögd och tala svenska. Då blir det ­lagom mycket kulturkrock.
(Samtidigt är zigenare beroende av någon som diskar, lagar maten och städar och det får bli slavar i form av små zigenarbarn och zigenarsystrar och zigenardöttrar och andra från klanens familjer medan herrarna förmodligen sysslar med brottslighet och någon kulturkrock blir aldrig aktuell eftersom ingen främmande vill arbeta för zigenare).

Nej, det verkar som att Norge är bra på en sak: att ta hand om sig själva.
(Ja, det verkar som om zigenare är bra på en sak: att inte kunna ta hand om sig själva. De har haft enligt  media 500 år på sig att anpassa sig till Västerlandet, men zigenarna har ännu inte klarat den uppgiften, de vill vara ociviliserade och oanpassade). 

Som norska journalisten Åsne Seierstad så korrekt summerar den norska folksjälen:
”Den handlar om att mycket vill ha mer. Och att vi inte vill dela med andra.”
(Ur den zigenska själen: det handlar om att mycket vill ha mer. Och att zigenare inte vill dela med andra utan roffar åt sig i alla lägen).

Det förklarar också varför Norges nya regering nu halverar antalet flyktingar från Syrien till 500.
(Det förklarar också varför zigenare aldrig anpassar sig till omvärlden).

 

Hur vill du ha det?

Undring: Är det där ett hot?

 

PS, Finns olämpligare medlem än du Ehsan till Team Greenwald? Studsa grabben!

 
Så länge ordet zigenare står i Svenska akademins ordbok så är det zigenare som skall användas och skrivas. Du förstår Fadakar, att här i Sverige pratar och skriver vi svenska……….inte något slags zigenarspråk.
 
 
 
 
 
 
 
 













 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.