söndag 8 december 2013

Medborgarkrav: ett nytt Stockholms blodbad - huvuden måste rulla!






Dags för nationell kraftsamling för att rädda det svenska kunskapssamhället….
så skriver Jens i söndagens Expressen.

Det är den bästa text som publicerats under de senaste åren om skolan.

Gött folk, ta å läs Jens krönika.

Varför i hela friden skall behövas en kulturskrivare för att skriva med vanligt bondförnuft?

När Bloggen kom till Sverige för arton år sedan var Sverige redan då i mindre format gällande allt, som landet är i dag. Både involverade anlända familjemedlemmar-utlänningar såväl som svensken såg som en självklarhet att det här är ju ett sjukt land, en helsjuk nation. Efter arton år och sedan psykologer, skolexperter, politiska ledare och alla andra som är så duktiga hade uttalat sina fantastiska kunskaper om vad som är fel i skolan kommer resultatet att Sverige är ett bottenlöst dåligt land för skolverksamhet och dessvärre också för livskvalitet. Det sa vi vanliga varelser för drygt 20 år sedan. Vi, folk med vanligt sunt förnuft som nu saknas helt i det svenska samhället. NU måste en kultursnubbe prata om nationell samling…löjligt, patetiskt och bedrövligt att svenska politiker är så korkade som de tydligen får vara och är.

Bäst för Sverige är ett nytt Stockholms blodbad, halshugg alla politiker och ersätt dem med oss vanliga, de som ännu har lite sunt förnuft, men långt ifrån alla svenskar har förnuft, så pass upp och pass på, välj de rätta………..

Varför skriver Jens Liljestrand om storsatsning på stödundervisning?????????

Jo, alla vet varför stödundervisning är av så stort vanligt behov i Sverige, men inte minste lille sketna politiker säger ett rakt ord…………..Varken den där typen av stödundervisningsbehövande eller skolpolitiker behöver dette landet.

När en liten kille som familjens son kommer hem från småskolan, eller var det ett år senare? Och vill ha råd, för fröken har sagt att eleverna skall gå hem och fundera över vad de vill lära sig i skolan, REDAN DÅ, är galenskapen uppenbar, för alla med bondförnuft, alltså inte lärare, som givetvis borde ha satt sig ned på skolgården och strejkat, men så gör man inte i Sverige.

Alltså: Skolan skall säga till vad skoleleven skall lära sig men i Sverige bestämmer eleven vad skolan skall lära ut…..…Herrejösses.
 

Till socialdemokraterna Ibrahim Baylan och Carin Jämtin, Mona Sahlin, till Jan Björklund och Fredrik Reinfeldt och till hon som borde ägna sig åt miljövård och rädda utrotningshotade halvruttna maskar och löss i sin omgivning – Åsa Romson. Giftspruta gärna Gustav Fridolin och den där Fermskan i Miljöpartiet, övriga är utgraverade menlösa knappt biologiska varelser och behöver ej tas i beaktande.

Ta nu rätt på Jens Liljstrands krönika i Expressen och försök tänk och läs och räta ut ryggraden!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.