lördag 7 december 2013

..En sovande statsminister, men folket vaknar!


Till Åsa Romson, Mona Sahlin och statsministern och den där Ullskallen Hagen.

 

Visst verkar det Fredrik, som om det sovande folket börjar vakna?!

 

Under senare tid har flera så kallade tunga namn som anses vara betrodda, ansvarsfulla, omdömesgilla personer öppnat tal- och skrivkranarna och både pratat och skrivit sådant som inte alls gick för sig för bara ett år sedan.

 

Fredrik!

Dina sovande svenskar håller på att vakna!

NU JÄKLAR sitter du riktigt illa till!

Betrakta dig som slut och i sista tänkbara fas……….

 

Ta din stora kärlek Åsa med dig och hoppa innan du faller alldeles olyckligt. Gillar du fler, så ta Fermskan med dig, kanske blir det roligare? Och Mona S, hon är nog inte bangen? Att du skall knöla med din särskilda favorit Ullknopp är väl inte troligt, men var hygglig och ta honom med i Det Stora Fallet.

 

Fredrik, både erkända politiker, skribenter, kultursnubbar, välberyktade artister och oräkneligt antal medborgare av alla sorter har börjat prata och de tungviktare som har möjlighet att skriva offentliga rader gör så – de har alla börjat tala högt och skriva.

Samtliga konstaterar att du har kört Sverige i botten på grund av du vet vad…………

 

Visst blir väl Stefan Löfven och & och Jonas S och Regeringen, alla ledamöter, glada åt att svenskarna börjar vakna och nyktra till efter lång tids koma?  Det är snart bara du Fredrik som är dyngtjurig på grund av dig själv………Vad säger Moderaterna? Det där nya Arbetarpartiet?  Vad säger fjantarna i Miljöpartiet? och svansen i övriga så kallade politiska partier? Som dock inte utövar politik som är hållbar, för att prata förståndigt..........
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.