torsdag 5 december 2013

..Bomb i skolverket och Torbjörn Gustavsson, Corren.


 
 
Till Torbjörn Gustavsson, Corren

 

Till Jan Björklund. Till Miljöpartiet.

Till Moderaterna. Till socialdemokraterna. Till Vänsterpartiet.

Till Skolverket. Till Åsa Romson, Gustav Fridolin. Till statsminister Fredrik Reinfeldt.

Till Carin Jämtin, Mona Sahlin och Annie Lööf på Centerpartiet.

 

Svenska skolan står i skamvrån, men att det är så här satans illa... skriver Torbjörn Gustavsson i Corren. Har du inte alls kläm på vardagen i ditt liv Torbjörn, varför är skolans status en överraskning för dig?

 

Vi anar bara konturerna av den globala ekonomins massivt framrullande förändringsvåg.

Skitsnack Torbjörn, i dag finns mängder av sakkunniga och forskarrapporter som alla visar hur eländet, det stora samhället och skolan som detalj, går hand i hand med invandringen. Men du säger inte ett ord om kärnfrågan – invandringens följder. Och det är inga politiska förtecken till de rapporterna och det är inga fascister som tagit fram faktarapporterna. Utan det är kalla fakta kring följderna av socialdemokratins införda flummighet för länge sedan.

 

Torbjörn påpekar årtal när allt elände började, avslutades eller inleddes, hur man nu vill se på saken. Torbjörn glömmer givetvis att det är socialdemokratin som införde flumskolan. Torbjörns relaterade tidsperioder stämmer säger forskare med när invandringen tog stor fart. Många kommunforskare har redogjort för hur kommuner började förändra budgetarna på grund av invandrare och gå på kommunknäna för att kunna täcka ökade invandrarkostnader som ännu i dag bara ökar så myndigheter är utfattiga.

 

Detsamma gäller skolan. Med invandringen anlände analfabeter, ungar – elever som varken vill eller kan svenska och tidigare inte skådat en siffra på papper. Men ändå: svenska skolan krävde och kräver inget. Som någon sa: I Sverige FÅR eleverna studenten. I andra länder STUDERAR elever för studenten. Klart det då går åt helvete med statistiken som gäller för svensk skola. Det senaste påpekandet borde inte ha förvånat dig Torbjörn. Det blev en stor fråga om resurser, men vill inte eleven, så spelar det ingen roll vad resurser som finns. Rotting på rumpan hade gjort större nytta än guld i mun. Hade vi haft endast svenska elever hade inte heller statistiken varit så som den nu visar.

 

Varför Torbjörn, säger du inte ett ord om kärnproblemet? = invandrare, men du är en sådan där som kallar allt och alla för rasism, och lever i din accepterade förljugna värld. Därför skriver du inte ett ord om verkligheten. Synd, men sant. I dag är Sverige ingen demokrati, det råder stort yttrandeförbud, landets politiske ledare anser sig vara för mer än cirka en miljon svenskar, och han anser sig vara så mycket bättre och är högfärdig till den grad att han inte vill prata med en busschafför, mekanikern på golvet, inte sin egen tandläkare eller byråkraten på kommunkontoret och framför allt vill han inte tala med invandrare – det kryllar av invandrare inom den där miljonen svenskar som statsministern vägrar att kommunicera med. Denne ledarvarelse är så högfärdig att han inte ens vill prata med svenskar, det är läskigt.

 

Inte underligt att Sverige ser ut som det gör, och skolan är bara en liten del av det förakt som socialdemokraterna inledde med sin flumskola. Torbjörn, den där verkligheten tycker du givetvis inte om………….

 

Men Stefan Löfven fortsätter att prata flum, mer resurser, mer det och det, men om en icke intresserad elev skiter i skolan och Sverige, så blir det så, oavsett svensk ansträngning. Miljöpartiets bludder är av noll intresse. Jan Björklund säger att mer kateder undervisning skall till. Visst, självklart, skall det vara så märkvärdigt att förstå? Att lämna elever ensamma, vilken total galenskap, det visste alla med sunt förnuft när metoden infördes. Att stora klasser är dåligt för eleven är självklart, behövs bara sunt förnuft för att fatta den enkla ekvationen. Betyg i ordning och uppförande visade sig inte ens gå att prata om. Att den som inte klarar en årskurs skall gå om borde vara självklart. Men som sagt, sunt förnuft har försvunnit ur svenskarnas knopp. Lärarrepresentant säger att allt mindre likvärdig skola är ett resultat, tvärtom, tur att den olika skolan finns, så gallrar systemet ut analfabeter och rötägg.

 

Elever som inte klarar svenskt krav på lagd kunskap som krävs för en årsnivå, den eleven skall sitta kvar, som förr i tiden, tills eleven klarar kraven. Så enkelt är det. Är det så svårt att förstå Torbjörn?

 

Sammantaget skriver en äldre dam ett personligt brev som del av sitt testamente och påpekar att Fredrik Reinfeldt och Åsa Romson inte beter sig demokratiskt och riktigt när de agerar mot Sveriges befolkning som de gör. Den nästan 90-åriga damen som avlider har ingen politisk agenda alls men skriver ändå ett sådant personligt brev inför sin död. Hon visar sitt sunda förnuft, som försvunnit ur Sverige. Det finns inte ens minsta gnutta bonnaförnuft kvar.

 

Tror du Torbjörn att Åsa Romson och Fredrik tar till sig? Säger de ett ord om brevet? Nix, de är nämligen lika dåliga som den gamla damen skriver i sitt brev. Och då är det riktigt illa med Sverige.

 

Så varför visste du Torbjörn inte att det faktiskt var så illa med den svenska skolan? Varför slår informationen ned som en bomb i ditt sinne? Du måste vara särdeles ovanligt missinformerad eller kanske inte alls informerad? Men du är förstås en dagsprodukt av Sverige, utan sunt förnuft? När till och med nästan 90-årig dam är klok nog att inse verkligheten, varför inte du?

Svar: du är politiker och socialdemokrat…

knappast demokrat, men säkert social.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.