torsdag 5 december 2013

..Mona Sahlin - dunkad som masochsist.


Mona Sahlin har väl alltid visat ett slags intryck av att ta till masochistiska tankar och filosofier och försvar i olika former? Typ offerrollen. Hon gillar nu som det låter att bli pådunkad gul och blå =Monas logik:

Logiskt anser hon att kasta tårtor i ansiktet på folk är som en del av ett samtal, likt Timbuktus sångrader om att dunka xx gul och blå!

Men Monas egen logik håller ej. För inte länge sedan sa Sahlin att det är ett förskräckligt övergrepp, att kasta tårtor på folk, i dag är det bara en del av ett samtal enligt näsvändaren Mona när hon förklarar sig.

I vilket fall som helst: det är kul att veta att Mona Sahlin attraheras av att bli dunkad gul och blå, social och pratintresserad har hon ju alltid varit.

Så Sahlin, när vill Mona bli dunkad?

Som du förstår tant Sahlin, spelar inte frågan runt sex, om du skulle tro det. Orden är bara en del av ett samtal, och mer ett skämt och ironi än något annat?

Trivsamt att du som vanligt skall utmärka dig, dina politikerpolare tycks ha bättre omdöme än din utstickarattityd. Och nu är du logisk igen. Du sa väl en gång att Sverige är för vitt och har ingen kultur, så nu är du glad? Du Sahlin var stolt närvarande, Timbuktu fick nonsenspris för rasism och hat mot svenskar, och där Mona, platsar du ju ganska bra. Det är klart att du skulle närvara, men inte så många andra, de har kanske omdöme, och är inte uttalade rasister?

De här raderna är som du förstår inget övergrepp. Orden är bara en del av ett samtal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.