fredag 4 januari 2013

................Skolans återkomst! Tack Allahaha för det!


 

 

Äntligen tar sig regeringen i kragen och börjar justera alla misstag som den gjort genom att inkludera så många analfabetiska invandrarbarn, en grupp elever utan kunskapstradition, i svensk skola.
Inte förrän nu, när svensk undervisning och Sveriges position på globala jämförande listor sjunkit djupt, så agerar svenska regeringen, alldeles för sent, men för all del, bättre sent än aldrig. Betyg återinförs, kontroller skall föras och svensk undervisning tar ett steg närmare globala skolförhållanden och en svensk skola som den tidigare alltid har varit – bra! Hoppas också skolverket tar till sig den nya skolan.

Då kliver en herr Jabar Amin in på scenen tillsammans med miljöpartiet.
Och Jabar pratar i Svenska Dagbladet om att skolelever blir inte bättre av att skolmyndigheten har bättre koll på undervisningen. Det enda som händer är att skillnaden mellan elever som kan och inte kan, blir än större. Tack Allahaha för det!
 
Vitsen med skolan är ju att elever som är duktiga skall vara duktiga och de som inte vill läsa läxor, ha ambition eller gå i skolan, de klarar sig inte.
Just så skall det vara.
 
Att anstränga sig ger oftast resultat under livets gång. Se på Finland, Japan och Sydkorea. Där pluggar och sköter sig skolelever och blir både duktiga och kunniga, även om de kanske rent av ibland får för ambitiös kunskapsnivå så skolan blir jobbig, men ändå, eleverna blir bra.
 
Att reparera all gammal traditionell skolgång kostar nu Sverige kanske en miljard säger miljöpartiet, utan att skolelevernas kunskap blir större, för det finns inga vetenskapliga bevis på att sträng skola ger duktigare elever, säger miljöpartiet.
 
Jasså, se då på grannlandet Finland, dom har väl heller inga vetenskapliga bevis då, men duktiga elever har de.
 
Vad säger Lärarförbundet om möjligheter att förbättra svenska elever?
 
Och kostnaden en miljard blir nödvändig eftersom miljöpartiet har stor del av skulden till den extremt dåliga svenska skolgången med tillskott av svaga, olämpliga elever som ökat stort i Sverige på grund av särskilt miljöpartiet, hand i hand med kommunisterna och Lars Ohly.

Till och med socialdemokraterna går ut med en slogan och hävdar att Sverige skall inte ha en flumskola!
 
Nu är det visserligen nästan bara socialdemokraterna själva med miljö- och kommuniststöd som orsakat dagens flumskola, och det genom att låta herr Ibrahim Baylan skapa flum. Men kanske insåg även socialdemokrater att svenska skolelever var svaga.
 
Tycker nu miljöpartiet att miljarden det kostar att renovera svensk skola är alldeles för stor kostnad för regeringen så skall miljöpartiet ta den miljarden ur partikassan eftersom det till stor del är miljöpartiets politik som mycket är anledning till kostnaden.

Om nu herrarna Fredrik Reinfeldt och Jan Björklund vill återskapa svensk skolgång, så skall inte de populistiska miljönupparna och herr Jabar Amin, lägga krokben. Men övermänniskan Åsa Romson och lille gossen Fredrik Fridolin blir nog snart skolexperter också.
Tänk om de två kunde nöja sig med att rädda världen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.