måndag 7 januari 2013

.......................land med bastard och mustach.

 
Tja, den oskyldiga lilla Sverigegossen - när han står därhemma åker i alla fall mustachen på, som bekant den stora symbolen för statligt regerande i svensk tappning. Här går ullfår fritt och härjar, här snubblar rika med fred i siktepålåtsas och här regerar näbbkroktabillen till allas förnedring.
 
 
Med rött blir det som det blir, och hjärtat är sprucket, titta efter får ni se.
 
 
Någon värre än den där grisens ägarinna får folket leta efter, visst är det så?
 
 
Inte når dom särskilt högt med de muskler de har..de där som bestämmer............
 
 
Tja, nog skall väl knögen få både handla skitfin whisky och ratta den bil han önskar när vi ändå slänger bort pengar på hela jordens befolkning i övrigt, men till svenska pensionärer finns dock inte en slant.
 
 
Bättre rytm, skall det va, politrucker har svårt att hänga med verkligheten, så ta en tur till rytmdoktorn. Det blir så ojämn rytm dock till vardags, bara 99000 nybyggare ena dagen, så 456789 invandrare den andra dagen, och så tremiljoner invandrare den tredje dagen, sätt lite jämn rytm i saken, låt det bli femmiljoner regelbundet så rytm jämnar till sig, för det skall vara lika och alla är vi lika värda, så 9 miljoner svenskar blir nio miljoner nybyggare och alla hör dom egentligen hemma i Mauds trädgård.
 
 
Tänk om politikerna tog sig en sup och kände sig kompis med Schyman och alla blev glada mitt sin klenhet, och alla så röstade dom bort sig själva, mitt  i supeneffekten.
 
 
Tja, en förgylld ettöring, är landets ledare värda mer nuförtiden? Inte ens till pensionären finns en ettöring och alls inte förgylld.
 
 
Är det här vårt land?
En mjukt rundad rumpa med falska vingar som inte orkar flyga men en kraftig käft i nosen som lyckas gagga sig igenom allt till noll resultat och förstör i sin meningslöshet som slutläm. Bastardlandet, en förljugen verklighet.
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.