måndag 7 januari 2013

.....Har ni läst Arbetarbladet på sistone - om Centerpartiet? Bläddra i blaskan och kika på centerfolkets röster.

 
 
 
Självaste chefen Magnus Svensson, för Centern i Gävleborgs tycker inte att den så kallade framtidsiden med icke skolplikt,
fri invandring och all annan gagg som centerpartiet har levererat på sistone - allt detta och hela Sveriges diskussion om centerpartiet  - har ingen som helst betydelse och inte kommer den här diskussionen att ha någon inverkan på framtidens centerparti, säger chefen själv för en organisation som ännu ett tag är en politisk sammanslutning.
 
Hur i hela friden kan en länsrepresentant ha den inställningen!!!
 
Det är just det som är problemet för centerpartiet - sällskapet är så totalt omdömeslöst med lika omdömeslösa medlemmar och stödröster att partiet gör sig totalt omöjligt. Vid nästa val må de då gå under, mer är dom inte värda och när en länschef säger som han gör, då är centern slut.
 
 
Detsamma med Catarina Dereman, oppositionsråd i Tierps kommun, centerpartiet. Hon tycker visserligen lite mer stringent än Magnus, men detsamma i Tierp, inte då, lite tjafs skall man väl ha?
 
 
Och så lillbruttan Therese Hedberg, Centerpartiets ungdomsförbund i Gävleborg.
Hon har inte märkt av något konstigt bland sina kompisar under den här debatten! Nä, dom krökar, tjufsar och dansar väl hambo på träffarna, de där centerungarna. Verkligheten duger de inte till att se.
 
Med att publicera de där tre rösterna ur centerpartiet har Arbetarbladet tagit över många röster till sossarna, och kanske var det meningen med intervjuerna?
Smart drag från sosseblaskan.
 
När de tre centerpartisterna visar sådant fruktanvärt dåligt omdöme som de visar i intervjuerna - så är det just den omständigheten som får människor att lämna partiet. Omdömeslösa populistiska politrucker är vanliga, när tre omdömeslösa centerpartister visar att centerpartiet är slutgiltigt befriad från omdöme, då ledsnar folk.  Men inte ens det begriper centerpartiet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.