söndag 6 januari 2013

.Fårknoppen ännu en gång - fjanteri, lögner och omogenhet, när försvinner fanskapet?



Så här säger ull med fårihagen, angående den svenska skolan och att invandrarelever inte duger något till.

Jo, i det offentliga samtalet antyder detta ullfår att den analafabetiska morsan från Somalia med sju ungar gömda under kroppstygerna, hon som elev skall nog klara sig bättre i skolan som analfabet om hon får börja med svenska 7-åringar i första klass, ungefär så blir svenska statens nya förslag om invandrade skolelever.

Hur kan en människa som trots allt är folkpartist i självaste Folkpartiet, tillåtas fortsätta med sitt kvalificerade gagg? Dessutom skall karlfaan leda något som heter integration? Kalla skiten för Invandrarverket och invandrarverksamhet, det duger bra åt vanligt folk. Att den här fårknoppen skall ha hög lön och titel integrationsminister är en skam för Sverige.

Men varför i helvete påstår den här fårhagen med spridd ull runt markerna att svenskarna ger analfabeter fel grund att stå på i skolsammanhang?

Fårskallen skyller på svenskar att invandrare inte lär sig något! Otroligt!

Den där galgöken vill inte alls acceptera att det är invandrarna själva som skall lyfta sig i kragen och lära sig svenska, för gör dom inte det så skall dom ut ur vårt snälla land, enkelt och lätt som en plätt.

Precis så gör svenskar som flyttar utomlands, titta på teve, där säger tjejen som är fotbollsspelare i Frankrike, Lotta, att det första hon gjorde var att lära sig franska, annars fungerar inte vardagen.

Varför skall den här ruttna ullhögen aldrig ställa krav på andra, som andra ställer krav på svenskar?

I ullhögens värld är vi inte alla lika, där är svenskarna inte värda något, medan all världens varelser har stort värde. Så ser det ut i dette land på grund av Sveriges samling politikerruttna ullhögar. 

Han bör dock prata för sig själv, det är den där ullknoppen som ställer till. Politiker gjorde en undersökning som konstaterade att en majoritet av SFI-deltagarna hoppade av, varför drar ingen konklusion ur den utredningen?

En vanlig svensk skulle sparka anafalbeten i röven och säga att kan du inte svenska till nästa Jul så får du den stora äran att återvända till ditt hemland. Då skulle den där fårhagen få se på tusan, plötsligt kanske blev varenda analfabet plötsligt inte ens analfabet. Den där fårhagen bör ge faan i att blanda in vanliga hederliga svenskar i sitt gagg och ordet"vi".

Vi är inte inblandade.

Och vore vi inblandade skulle invandrare efter ett halvt år i Sverige kunna läsa och prata svenska så de klarade sig. Men sånt duger inte HerrFånhage till.

När faan skall HerrFånhage ställa krav på invandrare?

Nähä, jaha, ja, nu förstår vi oskyldiga svenskar: Herr Fånhage är nog uttalad och tydliggjord rasist! Han anser att invandrare inte duger något till! Dom vill inget mer än kriminalitet. Invandrare kan aldrig lära sig, och då skyller fårknoppen på svenskar! Nu förstår vi. Precis som herr H tyckte att tyskarna en gång var övermänniskor, så tycker nu HerrFjant att svenskar är övermänniskor och är skuld till allt.

Det är därför förstås som invandrare inte duger något till enligt den officiella byråkratin i Sverige, dom kan ju inte ens läsa eller prata svenska! Då är man värdelös, så rätt, så rätt.

Nä ni menlösa makthavare, ge invandrarna en kick i röven och KRÄV, ställ KRAV!
DÅ skall ni få se på faaan!

Med hälsning till Folkpartiet, Invandrarverket, eller något nytt namn som är mindre relevant, Norrköpings kommun, Sveriges Riksdag, Jan Björklund, Ibrahim Byline, Stefan Löfven, Vänsterpartiet, Ohly.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.