fredag 25 januari 2013

....Kristus!!!!!!! ----Sverige behöver dig! Fräls oss från ondo! Tack! Amen!


Och så varde det mörker, men Jag, sa Kristus,
Jag skall förljusa Edert land..........
Det blir väl en passande replik när religionens främmande förespråkare besätter den lilla landremsan på jorden som kallar sig Sverige.
Jaha, och nu kommer förstås alla troende och bränner häxan som uttalar sådana ord i skrift och rejält hädar en Jesusfigur? Men säkert blir det inte så, i dette land är det minsann skillnad på religion och religion, den ena har alltid prioritet som gör att chefsredaktörer inte vågar publicera bilder, övriga religioner kan man häda hur som helst under yttrandefrihetens konstlade tecken.
Fy faan för sådana redaktörer, som exempel kan väl nuvarande PO vara? Som arbetare på Östgöta Correspondenten fånar Ola Sigvardsson till en ursäkt i en kolumn för att inte publicera korananslutna bilder,
nu anses han vara lämplig som PO? Jösses vilket skämt den svenska journalistkåren är - numer.
Här är den, den svenska dödsbrickan att hänga i toppen av svenska flaggstänger.
Njae, bättre var det förr, då sjöng körer unisont om den vackra moralen som existerade under alla omständigheter, den där moralen som i dag icke alls existerar.
Det här är en bra bok för folk som pysslar med utförsäljning, auktioner. Undrar om de där småfjantarna till naturmuppar i Miljöpartiet har läst den? Kanske satt Åsa Romson i knät framför brasan med Fredrik Reinfeldt samt hela nya arbetarpartiet, - moderaterna - och läste högt, men Fredrik måste väl ha läst boken, som han beter sig. Hur att auktionera bort allt mellan Jesus himmel och så den jord som normala går på, sådant får man lära sig i den här boken. För all del Centerpartiets Annie Lööf kan nog också bokens innehåll, Och Johan - kommunisten, och Bengt Westerberg, folkpartisten, och glöm inte Mona Sahlin och Gudrun Schyman, de två har nog pluggat utförsäljning så ögone blör..........
Nä, så här som nedan skall det se ut på framsidan av svensk litteratur,
- Nån jävla ordning får det väl vara på kommunister också, som Hermansson, kommunisten, sa. Men vem gör vad? Mer än att sitta i regering i så många år att sittköttet blir nedskavt och ger en månadslön för resten av livet så folket inte ens drömmer om sin egen situation. När Sabuni avgår så är det ingen som kan säga egentligen vad hon har gjort och skall minnas för.
Men ett vet medborgaren, Sabuni blir ihågkommen för att hon ordnade med stora slantar till Maud Olofssons nybyggare, då skulle nybyggarna vilja lära sig svenska.
En morot, en banan, som kanske Sabuni sa.
Men när förmodligen den ende svenske reportern, med kvalitet, undrade under besök på SFI, så sa de kloka, nybyggareleverna, att vi som är ambitiösa och vill lära oss svenska, vi lär oss givetvis svenska utan bananer och morötter i form av svenska skattepengar, men inte brydde sig regeringen i Sverige om vad nybyggarna tyckte. Kan nu Sveriges regering vara så vänlig och informera om, till vilket land en svensk skall utvandra och där få tiotusentals kronor för att lära sig det lokala språket?
Var hygglig också till oss stackars underprioriterade svenska skattebetalare, Sabuni kan väl tipsa? Så alla egentliga svenskar kan lämna den här lilla markremsan som kallas Sverige. Vi skall ju vara globala säger alla förståsigpåare, då måste väl också svenskar kunna vara nybyggare?
Kanske vi kan utvandra till något oljeland? Kanske får svensken då landets dagpeng i likhet med oljesheikernas lön, nån miljon i månaden borde det väl bli till svensken också. Det finns väl fackföreningar för svenska oljearbetare i oljeländerna? Precis som periodarbetande nybyggare i Sverige återvänder till sina länder som mångmiljonärer i sitt hemlands valuta. Vi skall ju vara Globala!?
Men inte gäller
det svenskar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.