lördag 5 januari 2013

............KD vill ha kortare riksdagsperioder - eller gäller det verkligen bara sommarlov?




Till KD - folket!

Ni är ju för töntiga, vanligt folk har i alla tider velat ha normala klasser med en klassföreståndare, men så kom ni politiker och sa att elever skall sitta framför dator och kika i böcker utan lärare.

Klasser med kateder, försvann visst? Och lärarna.

Så NU minsann kommer KD på det ljusa förslaget att öka antalet timmar med lärarundervisning! Det är vad folk sagt sedan ni drog in katedern.

KD, ni är ju så förtvivlat patetiska att det borde inte vara sannt. Ni är bara töntiga och har ingen närhet alls med det verkliga livet. Och sen den där Annica Eclund och KD som säkert är stolta över nykläckta förslaget att korta sommarlovet!

Ni är ju för faan inte kloka åt något håll!

Att skolan går taskigt beror ju på invandrarungarna, släng ut dom så blir skolan normal igen, som den alltid har varit.

Lyft ut och portförbjud den där smilande Annica Eclund som är så korkad att hon offentlig ställer sig och föreslår en vecka kortare sommarlov! 

Kommendera henne lägga halva sin månadslön till en lärartjänst i stället,
ni borde alla göra detsamma, och inte bara gagga en massa flosker som Annica och KD gör, men ni är väl desperata, gör allt för att synas, längs vägen till graven.

Ni får skylla er själva när ni fjantar som ni gör. Och har ni inte bättre omdöme än att föreslå kortare sommarlov är det inte underligt att politikerföraktet frodas.

KD behövs inte för eller av någon. 
Grava ned er själva och skyll på något, innan nationen så gör.

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.