lördag 11 april 2015

Västerbottens länsmuseum,Lillemor Elfgren - rasistiska värderingar


 
Till väl rasistfascisten Lillemor Elfgren, Västerbottens museum, Umeå kommun, en populistisk intolerant skamperson för Umeå kommun!
Det är en skam att ett landets museum utestänger delar av nationens livsnerv och ryggrad av medborgare på nationaldagen.
Till Diskrimineringsombudsmannen, DO, till Justitieombudsmannen, JO. Till Regeringskansliet. Till Riksdagens samtliga ledamöter.

Sveriges förre statsminister har en KK som myntat ordstävet: ”Sköter ni er inte så dödar jag er och skär ballarna av er”. Därmed är det sagda ägnat Västerbottens museums rasistfascist och skrället Lillemor Elfgren som utestänger delar av den svenska nationen i utsockens intresse och sitt eget som den utvecklade rasist och populist hon väl är. Så Lillemor, se dig över axeln ute på stan! Kanske någon vill skära snippaläpparna av dig enligt Roberta Alenius och Fredrik Reinfeldts devis ”Sköter ni er inte så dödar jag er och skär ballarna av er”, allt sagt enligt devisen ”Allas lika värde”. Får Fredrik Reinfeldts KK Rebecka Alenius säga så, så får vem som helst säga detsamma. Att en personal på ett svenskt museum utestänger svensk myndighet och svenskar borde vara osannolikt, men icke på Västerbottens museum genom Lillemor Elfgren. Det konstaterandet är så anmärkningsvärt och så flagrant omusealt att fler ur tredje part bör ha möjlighet att ta del av reglerna kring nationaldagen genom Västerbottens museum. Om Storskammen i Umeå kommun, rasistfascisterskan Lillemor Elfgren kan läsas som ovan och nu framförs orden till Västerbottens museums ledning. Kommunalråden i Umeå kommun, Länsstyrelsen, Landshövdingen i Västerbottens län, Folkbladet, Västerbottens-Kuriren, Radio Västerbotten P4, NSD, Rektor Umeå universitet, Sveriges Museimannaförbund, Riksförbundet Sveriges museer, ICOM, Nordiska museet, Etnografiska museet, Militärhistoriska inst och museum, Historiska museet, Dagens Nyheter kulturen, Svenska Dagbladet-kulturen, TV-Kaliber-Kulturnyheterna. SVT opinion, Vänsterpartiet, Folkpartiet, Centerpartiet, Moderaterna, Miljöpartiet i Umeå.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.