onsdag 29 april 2015

gamlingar och kostnader


Till Socialstyrelsen, Regeringskansliet, Stefan Löfven, Folkpartiet, Anna Burka på Nya moderaterna och kommunisten Jonas Sjöstedt och Åsa Romson med lille gossen Fridolin och tidigare kokainbruttan Maria Ferm.

”Om kommunerna måste lägga stora och ökande resurser på äldre och funktionshindrade, varifrån ska pengarna tas? Ska vi låta skolans resurser dräneras?”

Så undrar Expressens kolumnist Ann-Charlotte Matteus på grund av Socialstyrelsens ord på senare tid.

Nix Ann-Charlotte, pengarna skall tas ur invandrarkostnaden för mördare och terrorister som promenerar in i landet utan minsta kontroll. Pengarna skall tas från Mona Sahlins löjliga projektlön som är alldeles för hög för ett meningslöst projekt, Mona ställer säkert som solidarisk upp för de gamla.

Det är det där äcklet Fredrik Reinfeldt med sin vapendragare Erik Ullenhag som skall straffas hårt, med arkebusering gärna, alternativt dömas för anstiftan till mord i kubik på gamla svenska medborgare.

Där har du svaret Ann-Charlotte, lätt som en plätt: stoppa utgifter för invandring, stoppa invandring, det är logik, så får gamla svenskar en human tillvaro utan problem.

Till Expressen, Aftonbladet, SKL, Svenska Dagbladet, TT, LO, Diskrimineringsombudsmannen, JK och JO, Riksdagens samtliga ledamöter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.