måndag 6 april 2015

jämtinsskans ingentingsvar romsonskans zigenarageranden



Till Regeringskansliet, Åsa Romson, Fiolin i kulturen, Göran Grieder, Norrländska socialodemokraten, potentiella terroristen islamisten Kaplan.

Jo, ja, jaha, det är som vanligt, politiker ljuger och ursäktar, men nu, i dag, vad hände med sossarnas och särskilt MPs dåliga siffror? Jo, det där värdelösa menlösa fruntimret missgaggande Åsa Romson, hon sa med Stefan Stasiminster att det har varit så instabila tider och stor oro att därför var de två inte populära. Så vänder vi på bladet och vad hittar vi där? Jo, sossarnas egen vetenskapliga expert och sakkunniga från något universitet. Vad sa han då? Jo, siffrorna var dåliga för den senaste tiden har varit så lugn och stabil!
Tvärt emot vad de misslyckade utskällda själva sa!
Men vad skall man vänta efter redan från början partisk "Expert"?

Jaha, som sagt, politiker är som vanligt, förljugna, okunniga insiktslösa och babblare och saknar sunt förnuft. De är inte ens värda en loska.
Carin Jämtin, sosse, vill inte ens prata om undersökningens dåliga siffror för MP och S, Jämtin vill prata om den framtid, som aldrig blir, så fick inte heller Jämtinsossen något sagt eller gjort.
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.