måndag 27 april 2015

AK4 - AKB - Anna Burka Barbar Bata - den flata på Nya Moderaterna


Till Nya Moderaterna, Regeringskansliet, Folkpartiet, Stefan Löfven, Socialodemokratiska partiet, kristdemokratiska partiet, centerpartiet, Annie med sitt falnande Lööf, Miljöpartiet med sina våldtäktsönskande Åsa Romson och Maria Ferm och den lille naive gossen Fridolin med sin harpa och så kommunisten Jonas förstås.

 

Varning för AK4 Anna Barbar Burka Batra Islam på Moderaterna!

Nu vet vi medlemmar!

 Den mest menlösa pariledaren i Sverige är Anna Burka Islamissan AK4 Bata!

Mina goda partikamrater – LÅT OSS LÄMNA ANNA BURKA ; DEN MENLÖSA!

BurkaAnna är mer rasistisk än någon annan partiledare! Hon är totalt utan sans och förnuft! Dessutom har hon inte förmåga att svara på frågor! Anna Burka är värdelös för ett parti som behöver en stark driftig ledare! Någon som duger att svara på frågor och ge besked till medlemmar. Anna Burka kunde inte ens i teve svara på direkta frågor och alls inte förmådde hon ge klara besked. Anna Burka Islamissan kommer aldrig att kunna ta Moderaterna till tydliga svar och besked.

Medlemmarna vill inte ha mer inkommande barn och allt annat. Om det säger partiledaren inte ett ord. Honan är anskrämlig – honan Anna Burka Islamissan Batra AK4 är ett dåligt fruntimmer och bör förpassas till de halshuggnas sällskap med Stefan Löfven.

Låt oss alla lämna Moderaterna – låt oss gå till SD – det enda partiet med moral och intresse för svenskar med landets pensionärer. Eller låt någon av de gamla hederliga moderatledarna från förr gå in som pensionär och ta bort Anna med Burka!

ALLT SKULLE BLI bättre än med Burkafruntimret som signalerar fler islamister, fler analfabeter och Anna Burka pratar mest bara floskler under en hel intervju på teven. Inte någon av de andra partiledarna har varit så fullständigt menlös som Moderaternas Anna Barbaren Burka med sina islamistiska kamrater.

HON SKALL BORT!

Men hellre, LÅT OSS AVGÅ och FRÅNGÅ Moderaterna med ANNA BURKA SOM partichef!

Lägg ned partiet med namnet Moderater, eller gör skäl för namnet! Anna Burka duger inte! LÅT OSS LÄMNA MODERATERNA!

Anna Burka Islamissa Bata Barbar bryr sig inte ens om vad medlemmarna tycker och tänker, ingen levererar sådana mängder av floskler som Anna Burka på Nya Moderaterna!

BORT med fruntimret! Och vi medlemmar – vi kan bara gå till SD, tyvärr, men annat val finns inte. De Nya Moderaterna är slut med Anna Burka som partichef. Skall Anna Burka överleva måste hon först lägga sig på operationsbordet och stänga alla svenska moderata hjärtan.
 
 
 Du Anna Barbar- läs texten ledarinnan Karin Petterson på Aftonbladet skriver. Hon säger samma sak som ovan men använder snällare ord. 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.