torsdag 2 april 2015

Dra med oss! Ni är alla!


Till Regeringskansliet, Invandrarvärketmedmigration, arbetsförmedlingen som ej förmedlar arbete, Socialodemokratiska fascistrasistpartiet med Stefan Löfven, SKL, LO, Vänsterpartiet, Socialborgarrådet i Stockholm, Zigenarnas riksförbund, Skolgossen Fiolinen och utopisten Åsa, två skandalösa nollor i svensk politik.

Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen, Hallands nyheter,

Barometern, SVT, dialog, Studio ett, SRP1,

Östersundsposten, NSD, Ystads allehanda, MittMedia, DalaDemokraten, Falukuriren,

Borås tidning, ETC, Arena, TV4-Nyheter, Daniel Nordström, Arbetarbladet, Hudiksvalls kommun, Luleå Kommun, Södertälje kommun, Trollhättans kommun, Ystads kommun, Malmö kommun, Göteborgs kommun, Lindesbergs kommun. Sandvikens kommun.

 

 

ARBETSLÖSA OCH FATTIGMÄN!

FÖLJ OSS!

Vi är far och son som lämnar Sverige som legoknektar. Sonen har ingen möjlighet att få jobb i Sverige. Far får en pension som inte går att leva på!

NU lämnar vi landet!

Kom a long!

Vi drar till utlandets krig, tjänar pengar och återvänder som offer enligt Nya Moderaternas Anna ”Burka” Bastard Med Bara Prat i sällskap med Mona Sahlin, honan som vet hur vi mår när vi återvänder efter krig och alla mord och därmed får det bra i Sverige! Det fantastiska landet!

Äldre kan inte leva på pension, sjukvården räcker inte och landstingen säger att pengarna går till invandrare. Kliniker och vårdcentraler stänger på grund av invandring. Sjuka svenskar sover i garderober på sjukhusen eller utanför Sveriges Radio eller i parker för svenskarna är utslängde från missioner och deras härbärgen ty där skall zigenare husera. Staten styrs av infantila varelser som är totalt orealistiska och begriper inget av världens funktion. Invandrarvärket är ett bra exempel. Mord, våldtäkter, misshandel och kriminalitet med vapen på gatorna är vardagsliv för svensken.

Vi SKALL inte ha det så.

När vi återvänder från KrigsGudomliga uppgifter med ett sinneslag moget att spränga Rosenbad hälsar Mona Sahlin och Anna Burka Moderat Bara Prata och Annie Lööf oss välkomna tillbaka. De säger: jasså är ni sååå sjuka, då måste ni få hjälp!

-Ja, stackars ni offer, säger AnnaModeraten. Och hon förstår att man blir givetvis mentalrubbad efter en period som legoknekt. Mona Sahlin som expert på sådana som oss, med Annie Lööf, har nu lovat att Farsan får en trivsam pensionsärsbostad och sonen får en tvåa i Bromma eller kan välja att bli grannar med Fredrik Virtanen och Osin Cuntwell på Söder. Och så fixar Mona och Annie jobb åt oss båda. Det bästa av allt är givetvis terapisoffan hos brudarna, man lär sova gott på sådana soffor så varför nobba en skön stund hos Annie och Mona. Får vi massage också? Visst är väl Sverige fantastiskt!

Du svenske man - DU skall nyttja som alla invandrare det korkade Sverige så mycket du kan!

ModeratFredrik startade nedskrotningen av Sverige och menlösa politiker fortsätter i samma spår.

 

Svenskar gå med i sekten ”Rädda Sverige”!

 

Fredrik Reinfeldt: Roberta sa något klokt: Ni måste sköta er, annars dödar jag er och skär ballarna av er………. Har Roberta redan klarat jobbet med tanke på den svenska menlösheten!

 
I vilket fall som helst ligger Pay Back på Fredrik Reinfeldt och Erik Ullenhag och Mona Sahlin, den blir de aldrig av med. PayBackfolket har anammat invandrarministrarnas uppmaning att ta till sig invandrarnas färgrika traditioner. Pay Back är en sådan tradition. Nu skall Fredrik, Erik och Mona leva med den vissheten, råkar de inte personligen ut för Pay Back så går den över till nästa generation, men undkommer gör de aldrig. Förmodligen blir det invandrare som tar på sig ansvaret att utföra Pay Back. De är vana med liknande samhällsuppgifter och moral mot betalning. 

 
Jag och sonen lever i utanförskap, vi är identitetslösa och har inget livsfäste i Sverige.

Vi som svenskar är uteslutna, vi duger inte. Samtidigt delar ModeratAnna Burka Barbar och Stefan Löfven ut miljarder till invandrare som mördar och våldtar. Konstigt att en svensk statsminister främjar mord och våldtäkter säger normala svenskar. Löfven skall nu anmälas för uppsåt till mord.

Detsamma gäller Fredrik Reinfeldt och Erik Ullenhag, de bör kunna dömas för främjande och anstiftan till mord! Dessutom för könsdiskriminering och hat mot folkgrupp.

Reinfeldt och Ullenhag släppte bara in manliga asylsökanden, dessutom barn. Kanske de två politikerna Fredrik och Ullenhag har personliga preferenser mot hankönet, men de skall inte agera som de gör, det är könsdiskriminering och barn har de inte lov att nyttja.


Reinfeldt sitter i teve och säger att Sverige har de pensioner som Sverige har råd med!

Herre och Gud vilket oförskämt rasistiskt fascistprat! Har Sverige råd med miljarder på våldspolitik i form av insläppta anonyma terrorister och kriminella och våldtäktsvarelser skall Sverige ha råd med pensionspengar till ekonomilåga pensionärer! Vore det kanske lämpligt att hyra in en lämplig person med uppdrag att skära halsen av Fredrik?? När han ståtar med sin KK Roberta som hotar att döda trivs han men Fredrik stående med huvudet under armen passade bättre.


Pensionerna? Som vanligt ljög Stefan Löfven.

Och Stasiministerns pensionshöjning handlar om en falukorv extra i månaden.

Du, Stefan Löfven, kör upp falukorven där den passar dig!

 Miljarderna går till ickesvenskar.

Sonen tjatar och säger: ”Farsan sitt inte här och ruttna”. Farsan lever ett menlöst och värdelöst liv som hederlig fattigpensionär! Han har inte ens råd att ta Finlandsbåten och spela Bingo. Men nu drar vi.

Farsan orkar inte längre uppleva denna politiska rasism som vänds mot hederliga svenskar utan

reser nu ut, får månadslön och återvänder senare till Sverige och då kommer min son och jag att njuta av att ha blivit inlemmade i det svenska landskapet enligt Annie Lööfs och Mona Sahlins löften och premisser. Nyttja korkade Sverige! Som invandrarna. Invandrare är smartare än svenska infantilt naiva politiker. Invandrare bryr sig inte. De tar själva beslut och föredrar att ägna sig åt hat, bränna bilar, våldta svenskor och terror. Inget som Sverige och svenskar skall lägga sig i. De färgglada invandrarna med sina intressanta kulturer skall givetvis få åka sin väg om de vill, men de skall veta att kommer dom in över gränsen igen, då väntar arkebusering. Den där lilla riktlinjen är all information terrorister och islamister behöver inför utresan.

Alla arbetslösa svenskar och fattigpensionärer!!

SAMLING VID PUMPEN!

Låt oss alla dra!!!!

För att spränga Rosenbad eller mörda i islams namn???

Det finns massor av länder med legojobb i! Vi kan bli Globala på riktigt. Vi svenskar måste också få en chans till ett liv!

Till Arbetsförmedlingen, Annie Lööf, Centerpartiet, Anna Burka Barbar för Nya Moderaterna. Till menlösheten rasisten Stefan på sossekontoret!

Regeringskansliet, socialodemokratiska partiet på Sveavägen. Invandrarvärket. 

-Kan det vara sant, sa i svensk teve Europas mest kvalificerade terroristkännare från England. Han ruskade på huvudet åt Mona Sahlin och svenska politikers stöd med intresse för terrorister och Jihadare.

Svenskar lever i utanförskap. Som ung är du arbetslös och skolan ger inget för där sitter analfabeter, som gamling har du en pension som inte går att leva på eftersom invandrarna behöver pensionspengarna, som ekonomichefen sa: ladorna är tomma. Ändå finns miljarder och miljarder för invandrare. Som arbetslös prioriteras invandrare och sjukvården närmar sig obefintlig för svenska åldringar. När kliniker stänger säger myndigheten att det inte finns pengar till svenskar. Invandrare får gratis sjukvård. Svensken är utstött. Pensionärer äter middag med sugrör. De har inte har råd att gå till tandläkaren. Invandrare får gratis tandvård. Vi klarar oss inte. Svensk rasistisk politik prioriterar ständigt invandrare. Nu skall invandrarna ha gräddfil på bostadsmarknaden också! Och ett slödder som tiggande zigenare skall få 90 miljoner kronor, men till svensken finns inte pengar. Hemlösa svenskar utestängs från missionen, svenska hemlösa bor i kojor utanför Sveriges Radio som protest mot den rasisitiska statliga radioverksamheten. Sonen och farsan är bara två av allt fler hyggliga svenskar som planerar sina fortsatta liv utan extremister som Maria Ferm, Romson och Mona Sahlin och rasisten Anna Burka. Lösningen är arbete säger rasisten Anna Burka på Moderaterna. Men lösningen gäller inte svenskar. Svensken skall trampas till döds och sönder.

Du Mona Sahlin, kom gärna ned på besök, så kanske du blir bombad eller skjuten och Sverige slipper dig.

Ni politiker förändrar goda hederliga svenska medborgare till missnöjda och så småningom aggressiva hatande våldsmänniskor som kommer att ta saken i egna händer. Då blir det blodbad, då verkställs ett nytt Stockholms blodbad.  Då köper sig svenskarna vapen av invandrarna och riktar sedan skotten mot försäljaren, så ser framtiden ut. När svenska rasistiska värdelösa politiker styr och vi medborgare tvingas till utanförskap så exploderar svensken så småningom, då vill inte vi vara närvarande. Nu åker vi och utövar krig, vår enda möjlighet att överleva i Sverige för att återvända som hyllade mördare och få hjälp med ekonomi och ett värdigt liv. Det är sådana som oss som Åsa Romson, Stefan Löfven och rasisterna i Moderaterna skapar. Vi ses, Inshalla.

PS Vid återkomsten till Sverige kräver vi precis som invandrare alltid = kräver= bostad, sjukvård och arbete eftersom vi är sjuka offer, bostadslösa och arbetslösa efter vår Gudomliga insats i terrorns tecken, som Anna på Moderaterna säger i sällskap med Annie Lööf.

Vi kommer som andra att skryta inför regeringen över hur många vi har avlivat, mördat och våldtagit under vår mission, och Annie, Åsa Romson och Anna Burka kommer att säga att jasså är ni så sjuka, ja då måste vi hjälpa er.

Det var dit vi ville. 

Att behöva åka på mördarutflykter för att kunna få leva drägligt i Sverige är en skam för landet, men det inser inte Anna Barbar och fascisten Åsa Romson med menlösheten Mona Sahlin och Löfven i släp. Varför drog inte Mona Sahlin? - Va, jasså, hon dög inte?! Nähä, och för Sverige är hon heller inte bra. Nä, nä det var ett aprilskämt. Nä, nä, den tanten är slut och endast patetisk i sin extrema tankevärld som extremist och fanatisk, ett skämt precis som hennes försök till Internationella höjdarjobb. Dessvärre styr ni ovan nämnda Sverige samtidigt som allt fler schyssta svenskar tänker och agerar i tankebanorna som att bli legoknektar eller lämna landet på grund av utanförskap och noll ekonomi. Skam på er förbannade svenskpolitiker som förstör land och folk. PS. Vet ni politiker med Fredrik Reinfeldt och Fårskallen Ullknopp i spetsen att många svenskar reser utomlands för att köpa stiletter som självförsvar i dagens importerade våldsSverige. ”Kommer det en invandrare som jävlas…………”  Till sådana har ni politiker fostrat oss hederliga sympatiska svenskar. Tålamodet är slut. Så där ser verkligheten ut, men den bryr ni politiker er inte om. Därför behövs ett nytt Stockholms blodbad. Politiker som diskuterar som små barn i en sandlåda skall inte vara politiker.

Tänk att ni får finnas……………..Medborgarna säger nu som Unni Drougge under Gotlandsveckan: Vem vill skjuta Fredrik Reinfeldt och AnnaModerat? Ja Unni frågade vem som ville skjuta Jan Björklund men det är samma sak. Får Unni undra, får alla, under tesen ”Allas lika värde”. Och som myntats av Fredriks KK Roberta Alenius: ”Ni skall sköta er annars dödar jag er…och skär ballarna av er…” Får Roberta säga så får alla säga så.





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.