söndag 26 april 2015

kristdemokraterna


Till Kristdemokraterna, Regeringskansliet, Miljöpartiet, Riksdagens alla ledamöter, Riksdagskansliet, civilministern, partistyrelsen för Kristdemokraterna.

 

Heja Kristdemokrater!

Så blev vi av med Peter Ahltin! Och liknande.

Vill vi överleva tryggt, ge då riktlinjernas drift till Sara Skyttedal som är den stora attraktionen för KD! Utan henne får vi kanske marginellt godkänt, inte mer, förstå det! Medlemmar återvänder med Sara vid rodret.

Skola, välfärd, pensioner - allt handlar om utgifter. Sätt de parametrarna mot utgifter för invandring och integrering. Ta sedan bort kostnaderna för integration och allt vad invandring orsakar i kostnad så räcker pengarna också för svenskar. Slå ut invandring och omkostnader. Så vill svenska folket ha det.

Om KD nu står på gravens kant så är Sara Skyttedal KDs enda överlevnadsfaktor att räkna med, inte bara KDs, utan hela landets hopp. Tar KD på sig uppgiften och är tydlig att Sverige skall varva ned importen av invandrare får vi röster, annars inte. Så enkelt är det. Medborgarna vill ha det så. Svenskars röster i dag handlar om en enfrågefråga. KDs föreslagna små fjuttiga byråkratiska justeringar i det stora betyder inget för partiets tillväxt. Vill vi att medlemmar återvänder måste KD vara tydlig om att partiet skall trappa bort inkommande. Gör vi inte det blir medlemmarna ej fler. Så enkelt är det. Svenskarna är less på att allt förstörs i brist på pengar som går till främmande. Och Herren själv har aldrig sagt att svenskarna är ett utvalt folk som skall rädda världen. Bryr sig KD inte om medborgarna utan fortsätter med mjäkandet och PK-attityden då går KD under, så är det, trots Ebba Thor, men hennes filosofi räcker inte. Välj själva. Sara Skyttedal skulle kunna rädda KD.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.