onsdag 4 mars 2015

thomas mattsson, expressen


Thomas Mattsson, Expressen, han inte bara döms för vapenbrott. Han är nog rasist också. Hur skall någon annars förklara varför Thomas Mattsson inte publicerar nationalitet och ursprung på de som våldtog en kvinna på Vikingfärjan för inte länge sedan. Medan andra gjorde det. Inte i en enda text nämner Thomas Matsson att hela surven våldtäktare var somalier. Utan Expressen skrev att de var svenskar!!!!!!!! Vilken förolämpning! De där somalierna var inte ens alla svenska medborgare!!!! Medan andra blaskor skriver ut namn och ålder på somalierna som våldtagit säger Thomas Mattsson att de är svenskar!!!!!!! Kan han då vara annat än rasist? När en busschafför blev knivhuggen var det också en somalier enligt info på allmänna medier, men Thomas Mattsson skrev inte ens att det var en människa som använde kniven. Expressen ville väl att det skulle se ut som en svensk var skyldig.

Varför tycker uppenbarligen Thomas Mattsson så fruktansvärt illa om svenskar?

Vad har somalier för hållhake på Thomas Mattsson eftersom han till med håller dom som kriminella och våldtäktsmän om ryggen???

Ligger korruption i bilden?

Har Thomas eget intresse av just somalier?

Något är fel i vilket fall som helst när en chefredaktör till och med ljuger om våldtäktsmäns ursprung. Och kallar kriminella och våldtäktsmän svenskar när de inte är svenskar. Drömmer Thomas om Bilan kanske?????

 

Till Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Svenska Journalistförbundet, TU, Aftonbladet, Blekinge läns tidning, GT, Kvällsposten, Sydsvenskan, NSD, Länstidningen, Östersund, Bohuslänningen, Barometern, Smålandsnytt, Regeringskansliet, Socialodemokratiska förbundet, Folkpartiet, Centerpartiet, Miljöpartiet, Moderaterna, Petter på LO, DO, Diskrimineringsombudsmannen, SKL, Falu Kuriren, Dala-Demokraten, Uppsala Nya Tidning, ÖstgötaCorren, Norrköpings tidningar, Ystads Allehanda, Blekinge läns tidningar.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.