onsdag 11 mars 2015

Avknoppning - Stefan Löfven


Till Sollefteå kommun. Kommunfullmäktige i Sollefteå.

Ångermanland, Västernorrlands län. Till landshövdingen, Länsstyrelsen och kommunordförande i Sollefteå kommun, till LO, ABF i Sollefteå och regionens avdelningar.

Till Regeringskansliet, det socialodemokratiska partiet på Sveavägen, Stockholm.

NU får det faan vara nog! Du Stefan, din rejäla skitstövel skall inte ge bort 100 miljoner till ett land lång bort medan svenska pensionärer och andra svälter och inte kan leva anständigt och utan den sjukvård som borde finnas! Du Stefan – FUCK OFF!

Kliv av ditt jobb, du duger inte!

Ni på adressraden ovan. Var vänliga hjälp oss att korta bort den menlöse och oduglige statsministern Stefan Löfven med rötter hos er alla. Ta hem honom!

Den där varelsen har en trut som endast producerar grodor OCH LÖGNER! Vecka efter vecka hoppar grodorna ur Stefans matöppning! Lögner, framtidsperspektiv som är rena fantasier, allt gör han till grodor. Karlfaan saknar omdöme, är totalt oduglig i mest alla situationer, han gör bort sig gång efter gång och förstör dessutom det svenska anseendet på global nivå. Som norrlänning är vi vana med att ord är ord, men ord från Stefan Löfven innebär bara lögner! Ni alla, gå med i sekten ”Rädda Sverige”. Så vi slipper drunkna i vår egen avföring genom Stefan Löfven! Stefan gillar ju humanistiska islamister som skall erbjudas arbete efter sitt mördande utomlands. Någon av de där hemkomna gossarna tar säkert huvudkapning av Stefan som ett hedersuppdrag. HYR IN en av de där återvända galningarna att verkställa så räddar vi kanske Sverige!

Var hyggliga,

TA TILLBAKA MENLÖSHETEN I FORM AV STEFAN LÖFVEN.
Stäm honom för brutet ansvar mot huvudman etc.

Till Sollefteå tidning, Tidningen Ångermanland, Sollefteå allehanda, TV4, MittNyttTeve-Västernorrland
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.