onsdag 11 mars 2015

norges ambassadör rensar zigenare i Göteborg


Till Norges ambassadör i Sverige. 

Många svenskar är ledsna över ert företags agerande ”Folk är Folk”.

Era representanter i form av zigenare och bulgariska försäljare fungerar inte i Sverige.

Det norske folket och organisation ”Folk är Folk” är aggressiva, de hotar med kniv och era norska försäljare av ”Folk är Folk” hotar att döda och hotar snälla svenskar som säljer tidningen Fakta. Era zigenarförsäljare som säljer ”Folk är Folk” måste sluta med sina hot och knivar har varit inblandade.

Svenskar anser att de nu måste beväpna sig på grund av de norska zigenarna. Svenskarna kommer att slå tillbaka med stort allvar om inte Norge slutar att hota, döda och stjäla från svenska försäljare. Det är nu allvar. Gör slut på de norska försäljarna eller delta i kriget! Norge får välja. Det är stor risk att död kommer att ske på båda sidor av gränsen. Norge skall ta bort sina representanter i Göteborg. Norska zigenare skall inte vara  i Sverige och hota svenskar! Norge anser tydligen att de där zigenarna som säljer "Folk är folk" är just folk, men vi svenskar tycker inte att de är värda att kallas folk.

Till Göteborgs kommun, norska generalkonsuln i Göteborg, Romska rikspartiet i Sverige, Romernas ungdomasavdelning, Göteborgsposten, GT,   Aftenposten, Verdens Gang, Dagbladet.no, Nettavisen.no,Vg.no.
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.