söndag 1 mars 2015

Jan Guillou


Om Krist­demokraterna lyckas utplåna sig själva och förlora ännu fler röster till SD så är mycket vunnet. Låt oss önska Kristdemokraterna åt helvete. Desto snabbare får vi normalisering efter senare års elände och nedbrutet land med ekonomi som inte ens räcker till pensioner på grund av flyktingar.
Så tycker svenska fanatiker att svenska pensionärer skall behöva se ut på grund av flyktingar, samtidigt får flyktingar gratis tandvård. Tänk om de storkäftigt högröstade kunde vara solidariska i stället.
Man bör önska förklaring till hur vi ska ta emot nästa flyktingsvärm. Vi klarade av några enstaka, jämförelsevis, tidigare men varför skulle vi därför klara halvmiljonsvågor oanpassbara inom snar tid och som vanligt dra in på svensk välfärd och utarma svenskar? Bus­enkelt är det inte med klagande flyktingar som kräver slott att bo i skall inte vara i landet.

 
 
Så här ser de yngre svenska pensionärerna ut i käften på grund av statskassan som går till flyktingar och terrorister och jihadare. Fy faan för svenskar som prioriterar ociviliserade av olika slag. Som en viss författare sa i stället för att nyttja orden "Fuck off!" kan man säga: Du behöver inte komma och hälsa på. 
Låt oss önska KD käpprätt åt helvete så folk går till SD som alla partier vurmar för, precis som Sara Skyttedal säger, stoppa - minska invandringen, och ta tillbaka vårt normala Sverige. Vi behöver inte hedersmördare, våldtäktare, terrorister och kriminella tiggare. Så tycker alla normala svenskar hemma vid köksbordet. Sara är den ende som är ofeg. Heja Sara! Hälsningar Janne Goulare.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.