torsdag 5 mars 2015

Anna Burka Bara Batra - rasist


Till Regeringskansliet, Nya Moderaterna, DN, Svenska Dagbladet, ETC, Arbetarbladet, NSD, Blekinge tidningar, Maria Ferm, Miljöpartiet, Eskilstuna kommun, Malmö kommun.

 När någon undrar över hur Sverige skall få bort problem associerade till invandring svarar den infantila Anna Burka för Nya Moderaterna att det är arbete.

När någon frågar varför svenska gamla pensionärer inte kan leva rimligt på sin
pension svarar Nya Moderaternas Anna Burka Bara Prata att ni svenskar får skylla er själva.

Att det inte finns arbete, att ingen under senaste årtiondena skapat fler arbeten som är rejäla arbeten, att ingen fått ointresserade invandrare att arbete, det bryr sig inte rasisten Anna Burka , Nya moderaterna om.

Fruntimret Anna Burka Batra är totalt missanpassad. Hon inser inte ens att invandrare VILL INTE inlemmas i Sverige.  Även när invandrare står upp och säger att så är det.

Utlänningar – svenskar? - drar ned till andra länder och arbetar som mördare. När de återvänder till Sverige säger klumpskallen Anna Burka att de återvändande är offer och behöver arbete! Tack säger svensken, men DÅ, arbete gäller inte svenskar, bara mördare.

Herre Gud, vi ber dig, återför Anna Burka Batra till de dödas liv. När Anna Burka svarar i svensk teve att lösningen på problemet med folk som bränner bilar, slå ihjäl gamlingar, våldtar svenska kvinnor och stoppar polis och brandkår från att arbeta, då säger klumpskallen Anna Burka i Nya Moderaterna att allt skall ställas  i ordning med arbete! Vilket arbete?

När sedan den mest kloka för närvarande säger att det där med rasism och hat, det handlar inte om tillgång till arbete, då skiter rasisten Anna Burka i den verkliga verkligheten.
Men Du, Anna Infantil – sekten ”Rädda Sverige” glömmer dig aldrig. Du som global vet ju att ”pay back” är globalt tänkande och kopplat till heder, så sekten har bara anpassat sig till dina krav att acceptera invandrare.
Dröm så gott………………om ditt Sverige du förstör och förstört genom företrädare.
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.