fredag 7 mars 2014

..Lotta Gröning- duktig men arg som ett bi!



Visst är Lotta Gröning rolig eftersom hon blir så förbannad om någon blandar in Annie Lööf som specifik hona – en könsvarelse, en kvinna, en femin(a), ett fruntimmer. Men det får Annie Lööf inte vara för Gröningen!
Samtidigt som Lotta radar upp kvinnliga partiledare och talar om Maud Olofsson så pratar Lotta mot sig själv. Kvinnorna har inte lyckats med ett skvatt av värde inom centerpartiet.
När Maud Olofsson förlorade stort sade hon i en teveintervju efter valförlusten att ”vi måste höra noga nu vad medlemmarna vill att vi skall lyfta för frågor”, ganska precis så sa tant Olofsson efter förlorat val. Därmed insåg Maud att centerpartiet har ingen ryggrad, ingen politisk karaktär men som Lotta Gröning säger att då ville man plocka fram något som skulle gå bra i stugorna och då tänkte centern att en snygg liten brutta blir nog bra efter den där förloraren i form av tant Maud. 
Just det Lotta! Ditt ”går hem i stugorna” är samma sak som vad mer vulgär vokabulär innebär, men den vulgäre beskriver dock den politiska bilden tydligare än ditt prat om vad som skulle passa i stugorna.……..
samma som med Jens Spendrup. Han sa som det var, det finns inte tillräckligt med kvalificerade lämpliga kvinnor. Är det någon som bör veta hur fältet ligger så är det väl Jens i sin position? Vem är mer lämpad ur saklig vinkel att säga något än Jens? Det gjorde han, men Jösses vilket kacklande alla surfittor gav ifrån sig!
Lotta Gröning, du inser givetvis att de duktiga tjejerna har sin karriär bland vitstreckade kostympajsare vare sig kritstrecken vill eller inte. De smarta brudarna kliver rakt fram, som alla lämpliga gör oavsett yrke. Därför Lotta, skall ingen människa någonstans i något sammanhang placeras på stol med ansvar bara för att personen har ett extra hål mellan benen, då är tiden riktigt ur led, min goda Gröning……….
och inte heller skall en partiledare finnas på plats bara för sitt extra hål mellan benen (men som du säger går hem  i stugorna – samma innebörd) för Lotta, du är väl inte någon slags könsrasist? DU är ett bra exempel på kvinna som ingen har stoppat för att du är tjej, du har heller inte fått extra på grund av din typ av fysiska utseende, du Lotta Gröning har varit en kaxig brud, stor i käften, bett gubbarna fara åt helvete och gapkäftad men samtidigt en god politisk journalist och förkunnare med skarpa raka och tydliga åsikter…
därför Lotta G är du i dag den du är, respekterad och yrkesduglig, inte för ditt fysiska utseende, så du ser, den brutta som är duktig går det bra för…….
Hur skulle det vara om svenskor och fåniga svenskar som kallar sig feminister tar fem år time out och reser till något annat land i världen och hjälper de töser som verkligen har det taskigt????????????

Då gör de kanske nytta, här i Sverige gör dom sig bara allt mer patetiska och egoistiska och könsrasistiska och med mer i långa rader. Lägg av och bli normala kvinnor som i andra delar av världen.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.