måndag 3 mars 2014

..Annie, bara ett extra hål duger inte!



Jaha, du Annie, du ville hitta friheten och bestämma själv, visst, nu vet du vad det leder till ………………när tre fruntimmer får leda ett bondeparti år ut och in…..men du låter stolt över framgångar bakåt?
Som det föredöme du anser dig vara så blir det som det blir.

Unikt sa du om tre fruntimmer i partiledning, tja, är du stolt för den könsvrängnigen?

Stort stöd för partiprogrammet hade du, jojo, centerfolk saknar alltså omdöme.

Du är ju varken det ena eller det andra men skall bestämma själv. Alla människors lika rätt och värde är något du brinner för! Du Annie, har du stått i Afrika och krävt din samma rätt och värde som en svart? Nej, självklart inte. Då skulle du inte driva din tes om lika och värde hit och dit. För där har du inget värde alls, annat än om du kommer med en massa cash. Inte får du slå dig ned utan att fråga byhövdingen om lov heller. Ditt värde? Tja, som vitt fruntimmer är du lovligt spännande byte som många skulle vilja pröva och du rekommenderas en tripp till Somalia eller kanske Centralafrika eller varför inte Kongo? Gärna på egen semestertripp, så blir nog upplevelsen mer intensiv och lärofylld. Du ser Annie, det räcker och duger inte alltid bara med ett extra hål mellan benen för att klara jobbet när förnuft och omdöme sviker. Det värsta med Centern är att till och med bonnaförnuftet har försvunnit. Ajjjööösss med er!

Du som jurist säger du brinner även för kvinnors situation och kvinnovåld, jo visst, så varför släpar du då hit kvinnovåldet?

Du gjorde en platt figur i teve. Och Centern blev snurrigare.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.