torsdag 27 mars 2014

..Gävle - skrot eller ej!!!!!!!!!


Till Gävle kommun

Till Gävleborgs landsting.

Till socialdemokratiska partiet i Gävle.

Till kommunfullmäktige i Gävle.

Till Landstingsdirektören, Gävleborgs landsting

Till Landshövdingen, Gävleborgs län

Till Arbetarbladet

 

 

Om fördelarna med

 att inte bo i Gävle.

 

Varför

skall man bo i Gävle?

 

Fantastiskt i Gävle:

Pigalle restaurang vid Ica-butiken nära Södermalmstorg längs Södra Kungsgatan: Pigalles husmanskost är outstanding. Trivsam, generös och snygg personal och supegod-mammas mat på tallrik till schysst pris! Kan inte bli bättre.

 

Enkel

är listan på varför man inte skall bo i Gävle:

 

Några anledningar att inte bo i Gävle är personer som rimligen bör gå hem och hänga sig efter egna misslyckanden och här tre exempel på lämpliga individer:

 

1. Kommunalråd för vänsterblocket som har kört Gävle i botten.

 

2. Landstingsdirektören som verkar totalt inkompetent och därmed livsfarlig för medborgarna som behöver medicinsk vård.

 

3. Gävle sjukhusdirektör som möjligen ger fullständigt faaan i patienter och medborgare och har med stor sannolikhet bidragit till att avliva Gävleborgare.

 

 

Fler anledningar till att INTE bo i Gävle:

 

4. Jobbantal är lägst och sämst i Sverige.

 

5. Gävlepolitikerna lyckas sällan eller aldrig i sina politiska strävanden att få till jobb mest på grund av socialdemokraternas mångåriga inceststyre där Gävles politiker verkar insnöade, fantasilösa och närmast totalt menlösa samtidigt som de själva tar ut löner och gratis resor etc som socialdemokraterna samtidigt anklagar vara ett morallöst beteende hos kapitalister, imperialister, rasister och liknande. Socialdemokraterna är nog mest förljugna bland politiker i Gävleborgs län.

 

6. Det blir bara färre och färre arbetstillfällen.

 

7. Gävle är inkompetensens framfot. Kommunstyrelse och kommunstyrande är nog totalt värdelösa och accepterar som en hypotes ett kvitto på utslagna 1 kronor men betalar ut 10 000 kronor och det utan kontroll (som jämförelse med Borgareskolan).

 

8. Gävle sjukhus är ett av Sveriges sämsta sjukhus och vården är sedan länge urusel.

 

9. Ingen skall bo i Gävle där man kan dokumentera att om fjorton passagerare kliver på en stadsbuss i centrala Gävle kan elva vara av okänt ursprung.

 

10. Om någon räknar förbipasserande 100 stycken gående längs trottoaren vid Södermalmstorg så består fördelning gävlebor – andra med siffrorna 76 stycke främmande mot 24 stycken inhemska. Även Gävlebor har rätt att känna igen sin hemtrakt och veta var de befinner sig men när man inte kan känna igen sig i sin hemstad skall ingen bo i Gävle.

 

11. Eftersom antalet våldtäkter, väpnade rån, överfall och hänsynslöst beteende mot medmänniskor precis som antalet invandrare ökar skall ingen bo i Gävle.

 

12. När man anländer till Gävle och går ut på stán och frågar var turistbyrån ligger vet inte en enda gävlebo var den ligger.

 

13. Vill man ha information om tågtider, bussförbindelser och hur att åka inom närområdet finns inte en käft som vet något och gävleborna syns knappt veta var de lever men någon enda kan säga att nere vid järnvägen finns folk med brandgula västar som informerar. Det finns inga individer med västar som informerar på järnvägsstationen.

 

14. Du kan stå på en gata och fråga en gävlebo om han vet var den och den gatan ligger. Gävlebon vet givetvis inte alls var gatan ligger. Ändå är det på just den gatan som gävlebon står på som är svaret på frågan.

 

Men Gävle ger också guldkorn:

 

SUPERSUPER med Gävle är att bor du INTE där slipper du hela Jantekören!!!!!!!!!!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.