onsdag 5 december 2012

..........Underlig undran: varför går folk till Sverigedemokraterna?


 

Nu frågar sig förståsigpåarna i debatten varför sossar och LO-folk går till SD.

Svar: Sunt förnuft. Och en menlös Stefan Löfven och socialdemokratiskt parti.

 

Bloggen sitter just nu och tittar i en LO-medlemsbok från 1942, då gick personen med i LO. Medlemskapet kostade 3 kronor står det i boken och på första sidan hälsas den nye medlemmen av ordet ”Kamrat” med utropstecken. I dag finns inga medlemskamrater på LO. Förre chefen Wanja Lundberg Wedin var så virrig att hon visste inte ens att och vad hon skrev under för papper. Sedan drog hon till Rivieran och solade sig med sin gubbe som snålåkte på gummans höga chefstitel. Sedan går LO-tanten och delar ut 300 000 kronor till Bögfestivalen utan att fråga medlemmarna, om de ville ge bögar 300 000.

Tacka faan för att LO tappar medlemmar.

När Göran statsminister varvar ned bygger han sig ett slott. Det visar vad slags människa han egentligen är. Och medborgarna betalade Herr Görans lön. När en helasittliv socialdemokrat sa att Göran Persson har aldrig varit en äkta socialdemokrat, så fick han kommentaren: nähä, och ändå har du röstat på Göran i flera år. Är du som sosse korkad och dum?

Att tidigare LO-chefer som Stig Malm och särskilt Wanja Lundby Wedin har misskött sig tycks LO nu glömt.

När Bloggens en tidigare kontakt insåg och ansåg att brukspatronen var en skitstövel, då drog bruksjobbarna ihop en hop och slog patron på käften, det var ordning och reda och skitstövlar borde inte finnas.

Den kontaktens son kom hem en dag och sa till frugan att nu går jag ur LO. Han var metallare. Han tyckte LO var en fascistorganisation. LO tvingade in medlemmarna med automatik i Socialdemokratiska partiet. Så skall man inte göra.

När kontaktens andra son kom hem en dag sa han, nu går jag ur Metall och LO. Han förtäljde att LO-representanten hade varit på besök i verkstaden under dagen. LO-gossen kom i vit skjorta, slips och partiportfölj. -Den skitstöveln pratade knappt med oss i verkstaden sa sonen. När det blev lunch gick LO-herren med VD och lunchade. -Han borde för faan ha ätit med oss medlemmar, sa sonen. Så nu går jag ur. När samme person behövde hjälp från Metall en enda gång så fick han ingen hjälp. Klart att vem som helst lämnar ett sådant LO.

Det finns ingen Kamrat som hälsar nya LO-medlemmar i dag. Det finns däremot en massa byråkratiska skitstövlar som har LO-löner som kapitalister och mer. LO-chefer visar gång efter gång vilka deras rätta karaktärer är. Dom bygger herrgårdar, åker gratis taxi, solar sig på Rivieran, och som Wanja Lundby Wedin, hon vet inte vad för papper hon signerar och NU, skall den nye LO-chefen Karl Petter Thorwaldsson förvåna sig över att medlemmar hoppar av och går till Sverigedemokraterna. Har normala arbetande svenska medborgare behov av ett Sverigedemokraterna, så är det LO som misskött sig. Och det har de ju i årtionden. Så vari ligger förvåningen? Sverigedemokraterna tar tydligen hand om folket, arbetarna i landet Sverige. Det är klart att arbetare går till partiet som tar hand om deras intressen. Är det så märkvärdigt?, att en begåvad LO-chef Karl Petter Thorwaldsson inte begriper det?  Kanske LO-chefen inte är så begåvad?















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.