måndag 24 december 2012

........Kloka ord från Stefan Löfven! Nu har socialdemokratin chans att återupprätta sitt skamfilade rykte som exkrementgaggare!

 
 
Upp till Kamp! FÖR Stefan Löfven.
 
Ta vara på Stefan!
 
När sossen Löfven för en gångs skull säger något vettigt och verklighetsförankrat som dessutom stämmer med folkets hjärtan, för att inte tala om från Stefan Löfvens eget stora hjärta, då vinklar den där Isbillstobben sin krökta kran och säger att Löfven är fel ute! Löfven låter inte fräsch! Det är Isbillen Tobias Billström som låter exkrementer strömma ur dynghålan till trut. Löfven har aldrig tidigare varit så rätt både ute och inne som när han kommenterade anledningen till den stora arbetslösheten och problem med invandrare.
 
Men det förljugna PK-sällskapet kan givetvis inte
ta åt sig sanning och konsekvens.
 
Sossar i Socialdemokratiska partiet – hylla nu Stefan för att han kanske räddar partiet och sossens framtid.
 
Med lite tur så stannar folk kvar 2014, men skitar ni ned Stefan får ni nog se er själva nedskitade i framtiden.
 
Stefan sa bara vad allt sunt förnuft säger, men sossar har normalt inte sunt förnuft i dag, och så kommer självaste chefen och visar att det sunda finns i ledet.
 
Var glada för det!
 
SverigeDemokraterna växer för att regeringen missköter sig, självklart är det så!
 
Varför skulle folk annars lämna de etablerade? Förljugna LO och sossar står inte högt i det verkliga livet. Knegare eller akademiker, spelar ingen roll, alla är less på profithungrande fackpampar och populistiska sossar.
 
Till och med tröga svenskar har kanske börjat vakna. Då bör nog sossegänget med alla hypokriter och förljugna, löjligt gaggande socialdemokrater hänga med, och då har Stefan klämt några goda ord på vägen. Var glad för de orden!
 
Nu kanske ni får över några som lämnar Moderaterna, för gossen Fredrik Reinfeldt lär inte klara av att behålla sina får, som inser att de är får, om de stannar hos Fredrik.
 
Och ni tar de många fåren som är vandringsbenägna, tack vare Stefan. Var förfaaan glad åt Stefans sanna kloka ord som är en verklighet och intet annat.
 
Men ni begriper som PK-sällskap förmodligen inte ert eget bästa, då får ni skylla er själva i framtiden. Ta hand Löfven, och kanske kan ni då rädda er själva. Svenskar tycker fruktansvärt illa om att Fredrik prostituerar sig som en hora och säljer sig till Åsas Miljöparti för att han skall få stanna kvar på sin post och få sin goda lön som han alls inte kvalificerar till. Det måste ni också sossar begripa, att Fredrik är inte längre populär. Om sossar sköter sina kort och hyllar Stefan så kanske sossen tar över, ännu en gång, till mångas glädje, men slår ni på Stefan kan sossen studsa och så får SD dra in som ersättare i betydligt större format än vad som hade varit nödvändigt.
 
Läs bara Stefans ord, de är som om vilken klok svensk som helst hade sagt orden på gatan, så här talar och tänker folket, och nu också sossechefen, var glada för det: ”det faktum att regeringen tillsammans med Miljöpartiet har spätt på den här arbetskraftsinvandringen i samma stund som vi har människor som skulle kunna ta jobbet om de får rätt utbildning. Det är det jag menar är fel”.
Mer logiskt och korrekt kan situationen inte beskrivas.
 
Så här sa Stefan i en av alla intervjuer och referat han råkat ut för under senaste dygnen:
 
När jag var IF Metalls ordförande åkte jag oerhört mycket taxi. Då träffade jag många civilingenjörer, läkare och andra välutbildade människor som inte kommer in på svensk arbetsmarknad. Att i det läget släppa den reglerade arbetskraftsinvandringen ökade faktiskt antalet människor på arbetsmarknaden med drygt 10.000 personer per år, från en arbetskraftsinvandring på 4.000–5.000 människor per år till 13.000–14.000–15.000 människor. Dessutom har det varit dåligt reglerat hur deras villkor faktiskt ser ut. Det underlättar inte problemet.
 
När Löfven säger några ord om SD-folket så menar han att det är inte alls säkert att alla som röstar på SD är främlingsfientliga, det är svensk politik som oroar så folk går till SD.
 
Tänka sig vilka kloka ord. Det har alla normalförnuftiga svenskar vetat i alla tider, men inte de etablerade populistiska, förljugna, för skådespelet spelande politikerna och andra gaphalsar.
 
Givetvis är Åsa Romson och Miljöpartiet i grunden den stora skitstöveln med hypotetiska drömmar så det förstör livet för normala människor och den andra skitstöveln är givetvis Fredrik som prostituerar sig och säljer sig till Åsa.
 
Det underlättar inte problemet, är Stefans kommentar om Åsas och Fredriks öppna gränser. Kan en politikers ord vara klokare?
 
Ännu fler kloka ord från Stefan Löfven:
 
Han konstaterar att pensionerna är för dåliga.  Stefan har ambitionen att ändra systemet. Det har ingen annan är någon enstaka sagt före Löfven.
 
Om nu sossar inte begriper att ta hand om Löfvens kloka ord och hylla Stefan, så gör alla sossar ett stort misstag och så blir SD ännu större än nödvändigt och Fredrik – finns han då på kartan? Prostituerad som han väl är?
 
Upp till kamp! FÖR Stefan!
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.