onsdag 12 december 2012

.....Jan Helin, diktator och verklighetsfrämmande.


Polisen Martin Melin har sagt några kloka ord om invandrare och invandring. Och orden blir ett stort spektakel. Men han förklarar sig och menar att folk som kommer till Sverige skall sköta sig som normala människor och begår de brott mot svensk lag så skall de straffas och som förlängning bli utvisade.
Många medborgare pratar om att våldtäktsmän från någon annanstans, får stanna kvar i Sverige. Folk vill att sådana våldtäktsmän skall utvisas, Men vad gör svenska domstolar?
Ingen utvisning!!!!!!!!!!!!!!!!! I de flesta fall.
Martin får en massa skit för sina ord. Det är inte fel på Melin. Det är fel på gaphalsarna. Roligt att en offentlig person säger samma sak som en stor del av den svenska befolkningen. Kan inte statsministern Fredrik Reinfeldt ta till sig? Och lyssna? Och Åsa Romson? Men icke! Åsa
är övermänniska givetvis. Visst är det intressant att medborgare går tvärs mot den tidigare korrekta svenskheten?
Folket käftar mot Fredrik och Åsa, men det skiter både Åsa och Fredrik i. Jösses vilken fascism och totalitär stat Sverige är!
Numer frågar sig mängder av medborgare varför Sverige släpper in folk som mördar sina egna familjemedlemmar. Dom passar inte in i Sverige säger de flesta svenskar. Varför skall folkgrupper, som av tradition säljer sina små barn till andra, vara välkomna som Jan Helin på Aftonbladet anser? Är Jan Helin storbrukare av sexiga små barn eller kanske är han del av "pimp"- verksamheten och tjänar pengar på sin mediamakt där han kan favoritisera enskilda folk? Tja, vem vet? Jan Helin tycker säkert inte om Martin Melins sunda ord som skulle ge svenskar ett normalt samhälle, ett samhälle som stämmer med övriga nationers. Jan Helin, Aftonbladet, vill som det tycks snarare ha sin egen diktatur.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.