måndag 10 december 2012

.............Stackars svenska politiker?


 



 BRÅ konstaterar att av fler än trettontusen politiker så har en tredjedel upplevt otrevligheter i någon form av trakasserier eller hot.

Tja – vad säger folk?
Jo, som man bäddar får man ligga!
 
Varför BRÅ skall vara inkopplad bör väl få ett frågetecken. Saken handlar inte om kriminalitet. Det handlar om att medborgarna tycker att Sveriges politiker är så urusla så att medborgarna kan inte hålla käften. Så enkelt är det. 
 
Lars Lindström, Expressen, älskar Sverige för som han skriver i sin blogg:
Det är ett av de bästa länderna i världen att leva i, enligt alla undersökningar som görs.
 
Då ljuger Lars Lindström på Expressen. Allt fler undersökningar konstaterar att Sverige inte alls är så bra som folk tror –särskilt svenskarna själva. Landet Lagom sjunker i nästan alla mätningar där man hanterar trivsel, harmoni, skola, forskning, service och annat välmående.
 
Lars borde ta del av forskningsorganisationen World Values Survey som på kartan placerar Sverige uppe i det ena isolerade hörnet jämfört med övriga länder på jorden.

Sverige är ett ensamt land. Sverige är ett udda land som skiljer sig väldigt mycket från andra länder världen över, och en skillnad som drar Sverige nedåt på listor över det globala välmåendet. Sverige är helt enkelt inte bra för levande människor, här finns ett grovt systemfel som dessvärre svenskarna själva inte är medvetna om. Tacka politikerna för det. Vilka är dom då?

Tja, det går inte att ställa statsministern Fredrik Reinfeldt åt sidan. Han fjantar och säljer sig till Åsa Romson. Fredrik har monterat ned och med Åsas hand i sin gör han det ettervärre för var dag. Folk tycker inte om sådant – statsministern för landet tvärs mot sunt förnuft och säljer sig billigt.

Både allians och sossar är menlösa, därmed får uppstickare stor plats, och folket gillar då läget. Yttrandefrihet förbjuds, det sunda förnuftet har slutat att fungera, alla med brunsås i mungipan bestämmer, landet kallas Lagom och i övriga världen vet man inte vad Sverige är, i motsatts till svenskarna, som tror de är bäst i världen. Inget annat land har så många Besserwisser som landet Sverige. Gudrun Schyman, Stefan Löfven, KRISdemokraterna och Centerpartiet med Annie Lööf, så länge de finns på plan blir Sverige allt mer inkört i det isolerade övre hörnet på världskartan gällande människors välbefinnande och ett bra land att leva i. Så, Lars Lindström, Expressen, du ljuger om Sverige i din blogg. Medborgarna mår dåligt och börjar bli förbannade. Men med Thomas Mattsson och Aftonbladets Jan Helin och deras makt, blir det inget stopp för det menlösa Sverige.

Om ytterligare en kolumnist, Anders Westergårdh, Aftonbladet. Han jämför teveprogrammet På spåret och Sverigedemokraterna. Och menar att den som tycker om På spåret kan inte vara Sverigedemokrat, eftersom en På-spåret-tittare diggar: förståelsen och för­mågan att betrakta världen som en dynamisk helhet där människor, idéer och skapande hänger samman i en världsvid väv av kunskap och gemenskap.

Herregud vilken korkad kolumnist du är Anders Westergårdh!

DET ÄR JUST DE DÄR PARAMETRARNA SOM VÄRLDSSAMFUNDET INTE FÖRMÅR ATT LEVA UPP TILL!

Anders Westergårdh, Aftonbladet gör som Lars Lindström på Expressen, gaggar exkrementer bara för att få vara lagom och menlös svensk.
 
När nu alldeles vanliga människor håller på att bli förbannade och ringer ett telefonsamtal eller skriver en insändare, så är det såååååå förfärligt för politikerna i Sverige, att BRÅ kopplas in!

Som sagt: som man bäddar får man ligga. Svensken har kanske ledsnat på fjanteriet Sverige?











 


 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.