söndag 25 mars 2012

...............Rasistisk kriminalvård i Skänninge



TRAGEDI i  SKÄNNINGE

Det är tydligt att en begränsad minoritet i Skänninge tvingas lida helvetets alla kval! Fy skäms politiker och övriga relevanta!

Ni sitter själva i bekväma, sittriktiga byråkratstolar under dagarna och gör vad? Inte tvingas ni ut i en allt för smal korridor för att få motion! Inte saknar ni fler olika sorters kola i kiosken när ni blir snasksugna! Vill ni ta time out och går till bollhallen är det minsann ingen som säger nix, för du har redan varit där två gånger den här veckan! Inte kikar kollegorna snett och uppträder taskigt mot dig heller! Så, visst är det synd om fångarna på anstalten i Skänninge!

Dom får faktiskt vara i bollhallen bara två gånger i veckan men vill bli konditionstränade så de mår bra när de släpps ut för att begå nya brott, den förutsättningen vägras de. 

Fångstackrarna har alldeles för litet utbud av snask i fängelsekiosken och dom tvingas promenera i ett allt för litet utrymme. Hur skulle du då må?! När du inte kan välja kola efter stundens snasksug!? Dessutom får fångarna inte se de tuffa filmer de önskar. Stora starka gossar måste titta på barnfilmer? Bara Björnligan får fångarna titta på i Skänninge.

Och från posten hämtar inte fångvårdarna ut grammofonskivor med fångarnas favoritmusik som de själva skickar efter. Särskild postservice måste givetvis inrättas ägnad fångarna!

Fy bajsan vilken dålig service i Skänninge.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.