fredag 23 mars 2012

...............Pensionspoliser och nybyggarsnutar

Bloggen håller med dig kommunalråd Llmar Reepala, Malmö

Visst är Sverige fantastiskt! 

Och tack för att du gav oss ett Malmö!

Hör och häpna, men det gör nog ingen längre! Här nedan de nya intagningskraven, dock osannolika, till polisskolan som utbildar poliser så polisen i Sverige skall kunna ta hand om buset!

Hör och se: Poliser i aktiv tjänst som redan är poliser inom situationstecken, för dom duger ju inte, de poliserna skall nu sitta på skolbänken för att lära sig arabiska. Det är väl kul, att få lära sig arabiska? Bloggen skulle också vilja kunna arabiska. Allt för att anpassa sig till analfabeter som kommer till Sverige. Så är det: vi skall ha arabisktalande poliskår.

När polisen får tillfälle, förmodligen i smyg, så skall den ha rätt att utöva sharialagar eftersom det är invandrarens kultur som polis sedan barnsben, och traditionell kultur måste Sverige värna och skydda.

Så nu vet vi tjyvaktiga svenskar att stjäler vi något så kommer farbror polisen och hugger handen av oss. Rätt skall vara rätt. Och äntligen blir det lite ordning i det här mjäkiga och menlösa landet. Nu blir vi äntligen av med bögar och annat tjafs som feminister i bästa fall, men statsministern är väl feminist så det stöter kanske på polispatrull?

När arabsnuten nu får in en bög hugger nybyggarsnuten snoppen av bögen, tacka faan för det, det är bara en självklar skyddsmekanism hos ickebögar världen över. För att inte tala om fredageftermiddagens groggar som tar dig i bastant grepp till fyllefinkan. Att alkoholisera sig är dock förbjudet enligt Maud Olofssons nybyggarlag. För att dricka måste du ha en hals. Straff för fylla är att mista halsen - logiskt som alltid enligt sharialagen. Så du vaknar utan hals och blir därmed aldrig mer full och glad.

Den mänskliga rättigheten att få vara glad bryr sig inte arabsnuten om, så då anmäler vi polisen till FN och Europa domstolen och allt annat för brott mot mänskliga rättigheter, så det så.

När arbetspasset är över tar nybyggarsnuten fram sin whiskyflaska som alltid förvaras i skrivbordslådan och så kolkar han fesljummen god whisky och njuter därav. Hypokritiker = nybyggare = muslimer = arabpoliser = politiker = vanligt folk. Se bara på det stora lyxhotellet i Kensington i London. Det bebos ständigt av oljefolk som drar in med hov och allt och betalar bra till engelska studentskor som vill slippa låna pengar till studier, då duger både whisky och prostituerade småbrudar. Vad säger den muslimska lagboken om det?

Sån synd säger Reinfeldt och de andra menlösa i sammanhanget. Sån synd du inte kan bli glad försöker Reinfeldt säga, men då är det för sent, utan hals kan man ju inte prata. Ändå får vi Statsministerns arv efter sin avsatta person, vi tilldelas en massa spjutspetsar som står uppåt  i skyn, kallade minareter. Sådana spetsar i luften och utrotade svenskar blir Reinfeldts och Reepalas efterlämnade arvegods?

Och så den goda nyheten förstås,  inom polisutbildningen: de svenskar över pensionsåldern som ännu är vid liv skall med automatik erbjudas aktiv tjänst inom poliskåren. Pensionspoliser kallas de, inte för att dom skall vaka över utbetald pension, de pengarna delas nämligen inte ut längre, utan pensionspoliser skall de heta för att alla skall veta att polisväxeln skickar en gammal kärringjävel och gubbjävel (som kostar statsministern alldeles för mycket).

Skjut de jävla gamlingarna så kostar dom inget - som landstingsråden väl säger! 

Och fram med de papperslösa kriminella!  

Gamla kärring- och gubbjävlar brukar vara de enda som vågar prata med och om buset. Så visst är väl Sverige fantastiskt!

Tack igen Llmar Reepala, för Malmö!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.