fredag 16 mars 2012

..............................Gaggeri som politiker

Nu snackar folk om något slags barncenter i Motala, dit skall man gå som förälder. Tillhållet har bytt namn, aktiviteterna är dock desamma, men nog tusan skall något meningslöst ske, Jo, man skall ta sina ungar och gå dit för att få råd. Vadå för jävla råd. Vem säger  att barncentrums kärringar av olika slag vet bättre än jag som morsa? Häng er för faaan………………

Vadstena kommun skall enligt förvaltningsrätten pröjsa för att Vadstena inte tagit hand om behövande på rätt vis,  socialnämnden tycker att dom behöver sex månader för att ”tänka”. På vad då? Gör för faan något, ni menlösa.

När de som kör ambulanserna i din hemtrakt säger att "vi orkar inte", "vi klarar inte alla utryckningar". "Vi och bilarna räcker inte till". "Snart dör en medborgare på grund av våra svaga insatser".
Då svarar Ambulansernas FALCKS vd Sven Engqvist att det där är skitsnack.  Och länets sjukvårdsdirektör som skitstövel Lena Lundgren menar att ”vi” är nöjda! Fuck off, din jävla skitkärring! Ingen medborgare är nöjd med sjukvårdens ambulanser efter all kritik och fakta. Bara DU och dina förljugna politikerkompisar är nöjda. Häng er för faan! Ni är inte önskade! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.