tisdag 5 maj 2015

Våldtäkt och Snecker och demokrati.


Till Linda Snecker

Norrköping kommun, Lars Stjernkvist, Vänsterpartiet, Linda SNECKER, Regeringskansliet, Länsstyrelsen Östergötland, SKL, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Socialodemokratiska sällskapet, Norrköpings tidningar, Folkbladet, Motala kommun, Vadstena kommun, Åtvidabergs kommun, Linköpings kommun, MittMedia, SVT-opinion, tidningen Filter, ETC, Malmö kommun, Göteborgs kommun, Rossana Dinamarca, Centerpartiets kvinnoförbund, Maud Olofsson som grundade importen.

 

Va, lever du Linda?

 

Har inte en enda invandrare våldtagit eller skurit halsen av dig?

Med feminister är det så att psykologiskt döljer sig en latent önskan att bli våldtagen. Det fenomenet är  etablerat med signifikans genom forskning. Sådan är du, som kvinna. Du vill bli våldtagen.

Därmed följer att du önskar i dina mörka sinneshörnor att få så många invandrare som möjligt till Sverige och Norrköping eftersom det är mest invandrare som våldtar. Det står var dag om överfall sedan dina utsocknes började anlända. Desto fler invandrare, ju större är din chans att bli våldtagen. Så enkelt är det. Därmed vill givetvis också Vänsterpartiet ha fri och okontrollerad invandring. Varför tänker du inte på svenska kvinnor mer än dig själv? Varför visar du inte solidaritet och försöker få stopp på våldtäkter? Det är lätt som en plätt, utvisa och stoppa invandringen, men du föredrar våldtäkt. När du beklagar dig över hot och snack mot politiker så beror det på dig själv, inser du inte det? Kunde medborgare se och höra kloka politiker så fanns ingen anledning för någon att kommentera  något på något media. Men när ni politiker totalt har tappat bort allt förnuft och förstör Sverige och alla hederliga schyssta medborgare då måste även den lugnaste stilla hederliga norrlänning pysa sitt missnöje och den enda kanalen de har möjlighet att pysa genom är media, som du pyser genom Corren Extra. Så ni politiker får skylla er själva. Det är er egen politik som får folk att bli förbannade och det kräver lite utsläpp då och då. Dessutom kommer antal pys bli fler och fler allt eftersom du och dina politiker visar allt mer hur galna beslut ni tar. Och pysen kommer att bli elakare för var gång ni politiker tar idiotbeslut som förstör Sverige och svenskar. Så du ser Linda, vad du kallar hot kommer att trappas upp bland folk med sunt förnuft, det är en naturlig reaktion och klokt beteende, det kallas  överlevnadsfunktion. Du Linda skall inte leva i en utopi och sätta andra svenskar i den bara för du populistiskt vill kalla dig human stormakt och slita hjärtan ur folk. Det är dig det är fel på. Driv en human svensk politik och du kommer aldrig att höra ett smack i form av vad du kallar hot eller skitprat om din person. Att du och din politik som du märker totalt drar ned Sverige i ett dyhål bryr du Linda inte dig om, att svenskar aldrig haft det så eländigt, att hela välfärden går under, skolan rasat samman, att kvinnor våldtas i ett osannolikt antal och att Sverige har mord på öppen gata som vardag, att fängelserna är fulla av invandrare det bryr du Linda inte dig om, huvudsaken är att din latenta känsla och hopp om att bli våldtagen blir tillfredsställd. OCH Linda, varför visar du ingen solidaritet med svenska kvinnor? Det är tack vare dig och dina lika som svenskor blir våldtagna. Den enda lösningen är att slänga ut invandrare, men du föredrar givetvis att bli våldtagen mot att vara så ”elak” som att utvisa kriminella. Rensa invandrarträsket så vi svenskar får det lugnt och ett normalt Sverige.

Och tänk: det är endast män som anländer! Varför anländer inga tjejer? Du som feminist borde ha reagerat! Var Reinfeldt och Ullenhag bögar och ville ha in bara hanar? Och nu Stefan Löfven? Han gör samma sak i sitt infantila sinne. Det skall vara könsjämlikhet! Svenska män vill givetvis ha asylsökande kvinnor att våldta precis som asylsökande män våldtar personal och kvinnor i samhället. Det skall inte finnas könsdiskriminering i Sverige. Det skall vara jämlikt mellan könen av importerna. Du måste ändra på diskriminering av asylare i form av honor. Du måste anmäla migrationsverket systemet till DO!

Men du Linda Snecker på vänsterpartiet, är en person som förespråkar könsdiskriminering. Sådant propagerar du och ditt parti för.

Tänk efter Linda! Du med PK-kommunist-politiken och massor av kvinnor, ni importerar endast män. Vi svenska män kräver att jämlikhet skall råda och att lika många ”ensamkommande barn” skall vara kvinnor som män. Apropå ”ensamkommande barn”. Varför delar kommuner ut rakhyvlar gratis till ”ensamkommande barn”? Svenska män får inte gratis rakhyvlar? Anmäl till DO! Och vad är det för slags missfoster och monsterbarn som behöver raka sig? När du Linda representerar införsel av män för att bli våldtagen, så kräver vi svenska män att du importerar lika många slöjbruttor som svenska män kan våldta. ”Nån jävla ordning får det vara också bland kommunister” sa kommunisten Hermansson en gång. Han var en rejäl människa. Jämn likhet är jämlikhet.

Du Linda skall inte representera könsegregation. Det där kan och är bekant för araber och invandrare sedan århundraden. Och vem är du Linda som tror du kan ändra på deras kultur? En kultur de själva säger att de inte vill ändra på, så lägg inte din näsa i andras angelägenheter. Hur skall du ändra på gamla traditioner och Koranen och hedersmord? Ju fler invandrare desto bättre chans har du att bli våldtagen. –Kul, säger du, vilken intressant erfarenhet jag får då.

Alla svenskor tycker nog inte som du Linda men det bryr du dig inte om, du är bara enögt våldtäktsinställd för att skaffa erfarenhet. Solidaritet gentemot kvinnor har du inte. Då skulle du inte förespråka fler invandrare. Är det inte solidaritet du politiskt gaggar om men du är själv sämst?  Du Linda varför har du inte solidaritet med svenska kvinnor?

Alla vet att du vill ha in i fler våldtäktare. Varför?

Svenska tjejer man pratar med begriper inte varför du vill att de skall våldtas. Du kräver att Sverige skall ha våldtäkt som del av integrering!? Tycker du det då är underligt om du får vad du kallar hot och höra skit om din person?

Aftonbladets favorit gör förmodligen tummen upp för epitetet:

”Du kan ta negern ur djungeln,

men du kan aldrig ta djungeln ur negern.”

Det du Linda är verklighetens folk. När du får dina hot eller vad du kallar det på mail beror det på att vanliga normala medborgare aldrig har möjlighet att sitta ansikte mot ansikte med dig som politiker. Vore det så vore du glad över mailen. Ty fick folk sitta med dig erhöll du en grönsliskig smaskig loska, mer är du inte värd. Och blanda inte ihop vanliga opolitiska medborgare med Sverigedemokrater som du gör. Du anar inte hur vanliga och hur många som avskyr dig med dina åsikter när du blandar ihop folk med Sverigedemokraternas politik. De som skickar mail och har åsikter om dig och dina politiker använder sunt förnuft inget annat. De är inte ett smack kopplade till Sverigedemokraterna. Norrköpings äldre har inte matpengar och får aldrig eller kan inte ha möjlighet att göra något på grund av att pengar saknas, ty alla statspengar går till invandrare. Enligt statistiken har många drygt 500 kronor att leva på från pensionen när hyran och fasta kostnader är betalda. Låt dig själv och Stefan Löfven och Jonas leva på 500 i månaden. Då skall du inte bli förvånad om någon pensionär säger att hen skall skära halsen av Linda Snecker. Sådana omständigheter som du som politiker presenterar och representerar stimulerar medborgarnas ordval som slaskknullande svartskallekärring, smäcka snecker, fuck off din förljugna kommunistiska sverigehatande hora. Tja det där var typiska exempel på vad du med din politik kan få höra, en naturlig reaktion från medborgare. Du vill dra ned Sverige till konkurs bara för att få dina våldtäktare att anlända i mängder och njuta av dina önskade våldtäkter. Du bryr dig inte ett smack om svenskor och har ingen solidaritet med det land som ger dig allt. DU Linda är en skam, gå och häng dig (typiskt exempel på vad en medborgare kan tänka sig att säga) men se först till att fixa till Norrköping så kommunen slipper alla invandrare, kriminella, hedersmördare, våldsmän, brottslingar och alla andra som drar ned Norrköping i skiten och leran och dyngan. Tja Linda så där kan det låta kan man tänka sig, som några exempel, och att du får de där epiteten beror enbart på dig själv och dina politikerpolare. Du skitLinda, du gaggar om demokrati! När svenska folket och inte din fascistrasism styr så blir det demokrati. Men du pratar om att hålla dialog! Du Linda, fjantskalle. Du är inte värd en minut av din lön. STOPPA INVANDRINGEN – SLUTA FÖRSTÖR NORRKÖPING! Och sluta bluddra exkrementer.  

Nu Linda har du fått exempel på varför du och andra politiker får otrevliga mail och lösa hot. Nu vet du. Du är odemokratisk, du ljuger och lovar och duger inte ens på en hästmarknad. Du nyttjar en vokabulär som inte är sann i innehållet.

Du pratar om att inkomna mail är hot mot demokrati. Det är DU som är hotet mot demokratin på grund av dina beslut och politikers envåldshärskande där ni inte alls lyssnar på folket, och ni visar inget som helst av gammalt hederligt bonnaförnuft. Det är ert eget fel om det droppar in mail. Så det stora hotet mot demokratin är ni politiker, inte förnuftiga opolitiska hederliga schyssta medborgare. Nu vet du det också. Du som politiker är det stora hotet mot demokrati i Sverige.

Därmed skall du stå för din misskötsel av Norrköping och Sverige. Du är den stora faran gentemot svensk demokrati. DU Linda, skall vara glad över att svenska medborgare är så flata så de inte skär halsen av dig. Det är folk med sådana straffsatser som du drar in till Sverige så visst, förvåna dig inte, svenskar kommer att anpassa sig till halsskärarkulturen…………Var inte orolig. Även tröga svenskar anpassar sig.

Slaskkärring. Det hade du fått höra med en grön loska i facet om du hade varit tillgänglig. Orden är bara en oomkullrunkelig sanning om vad svenskar tycker om dig som politiker. En av Rysslands största psykiatriker säger att alla politiker borde undersökas med tanke på deras ageranden. Kort sagt Linda Smack: ”Fuck Off”. Så där, nu har en schysst hederlig medborgare pyst, en naturlig reaktion i ett sammanhang där du är med och monterar ned landet Sverige och Norrköping på grund av dina könsdiskriminerande invandrarimporter. Ha det bra! Varva ned importen slipper du mailen. Och nu har du säkert lärt dig lite mer ur livet uppe i ditt elfenbenstorn. Och blanda inte ihop hederliga opolitiska svenskar med någon annan. Håll dig i Norrköping, det duger åt dig.
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Det finns ett regelverk och det strider inte mot det.
    Ändra regelverket om det behövs men överdriv inte
    här och nu.

    SvaraRadera
  2. Det finns ett regelverk och det strider inte mot det.
    Ändra regelverket om det behövs men överdriv inte
    här och nu.

    SvaraRadera

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.