fredag 1 maj 2015

hanne,kjöller, dagens nyheter


Du, Hanne Kjöller, DN

Har du läst en kolumn i Dispatch International om Annie Lööf?

Jag läser inte tidningen Dispatch alls normalt men av en tillfällighet såg jag den och bläddrade och hittade texten om Annie Lööf. Har du inte läst den, så gör det! Kolumnen pratar om oss vanliga opolitiska svenskar. Det roliga var att det Annie beskriver som ”Nu får det vara nog” – det har vi normala svenskar sagt snart i årtionden, och NU hittar Annie verkligheten. Politiker är sådana, den där kolumnskrivaren prickar in svensk politik till fullo. När jag läste din kolumn om språkord, så tänkte jag att du avrundade med att SD är främlingsfientliga etc. Med logik ser du att bakåt i tiden har vi vanliga opolitiska svenskar sagt som Annie Lööf, det får vara nog. Konklusionen bli väl att är SD främlingsfientliga och rasister och allt annat man hör om dem, då är vi opolitiska vanliga svenskar och den större delen av världen också rasister, främlingshatare etc, likt SD?  Visst blev det väl logiskt? Att du i din smarthet kan tycka annorlunda bara grundat på liberal populistisk filosofi är synd. Du borde vara mer nära verklighetens folk. Sverige skrattas åt. Svenskarna är menlösa. Det Sverige gör nu mot Sverige skulle inte kunna ske i de flesta länder jorden runt. Det vet du.  Vi normala opolitiska svenskar vill inte ha in fler invandrare eller vad du vill kalla dem. Varför skall vi normala svenskar som är opolitiska vilja integrera folk som inte passar in? Vadå = illa nog? Sagt om hundratusentals svenskar? Vad / vem är du Hanne som tar till sådana brösttoner?  Hörde du debatten om badhustider? En somaliska sa att "Det passar inte oss" att bada med män i huset. Just så, det passar inte oss svenskar att ha sådana människor i Sverige. Passar det inte dom, passar det inte oss...Lika för lika. Dom kräver, vi kräver, men kräver svensken ansvar så är han rasist?! Inte kallar du väl det logik Hanne? Ändå står statsministern i dag och säger att Sverige skall ha fri invandring, oavsett hur många som vandrar in okontrollerat. Men som sagt, läs kolumnen om Annie Lööf i Dispatch International, en begåvad ironi över Annie Lööf som svensk politiker.
Som du märker går allt fler "tunga" namn in i debatten kring invandring etc. Och alla nytillkomna  inser att verkligheten är inte som den Reinfeldt och Löfven och Romson vill ha. När folket vill ett och statsministrar annat, då är Sverige inte demokrati. Håller du med? Logik? 

För kännedom till Centerpartiet, Aftonbladet, Regeringskansliet, Svenska dagbladet, Riksdagens samtliga ledamöter, Maud Olofsson, Miljöpartiet, Maria Ferm, Åsa Romson, Socialdemokratiska partiet, Stefan Löfven, Carin Jämtin, Mona Sahlin.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.