söndag 3 maj 2015

Roberta Alenius och Unni Drougge - schyssta vassa bruttor i Sverige. Ni behövs!


Vem vill skjuta Fredrik Reinfeldt? Som Unni Drougge sa under en Gotlandsvecka, fast hon frågade om någon annan, men det spelar ingen roll, frågan är ställd.

Sköter ni er inte så dödar jag er och skär ballarna av er, tydliggjorde Fredrik Reinfeldts KK Roberta Alenius situationen kring svenska myndigheter.

Heja Sverige!

Landet har schyssta driftiga bruttor! Fina som snus också. Kanske har Roberta redan klarat av Reinfeldts ballar. Det var i så fall på tiden, förmodar hon inte glömde Erik Ullenhag, annars får väl IS eller islamiska sällskapet eller zigenarhövdingen eller det svenska folket träda in. De där två herrarna Fredrik och Fårskallen ansvarar för Sveriges förfall som alla myndigheter, statistiker och statistik pekar på, förutom att det svenska folket mår illa av all försämring de två herrarna åstadkommit förutom att de två förstört livet för alldeles för många medborgare.  ”Det räcker nu” som kollegan Annie Lööf uttryckte situationen. Så arkebusering, hängning eller halsavskärning? De där två herrarna står bakom anstiftan till folkmord, för så blir det nog i framtiden på grund av Fredrik och Ullknoppen. De får väl inte slippa undan med allt de ställt till med? Låt oss hoppas att herrarna straffas ut för anstiftan till massmord. Tråkigt att statsminister Stefan Löfven inte inser att samma öde väntar om han inte slutar ljuga och börjar bli schysst mot svenskar och inte bara mot invandrare, trots att han fått varning av Roberta Alenius: Sköter ni er inte så dödar jag och skär ballarna av er! Sanna kloka behövda ord. (Om statsministern nu har några ballar)

Till Regeringskansliet, Riksdagens alla ledamöter, Socialdemokratiska partiet, Miljöpartiet, Centerpartiet, Sveriges Domstolar, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen, Folkpartiet. TT, opinion - SVT, MittMedia, Stockholms kommun, Metro tidning, SKL, Landsorganisationen LO. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.