onsdag 6 maj 2015

Anna Norling, taxi och arbetarbladet i gävle


 
 
Till ledarinnan Anna Norling på Arbetarbladet.

Du ”glömmer” mycket Anna i din analys av taxi som pajade i Sverige i och med importen av invandrare i storlek för många. Massor av svarta chaffisar utan körkort och taxikort hoppade in hos bilägare som var tidigare invandrare men som nu blivit ”svenskar”. Den kulturen fanns i deras hemländer, där körde vem som helst ”taxi”.  När invandrarna i stort tog över all praktisk körning i Stockholm försvann den ärliga goda taxiverksamheten. Lurendrejeri infördes och bedrägeri påträffades inklusive våldtäkter. Du vet säkert hur taxigossarna slogs utanför SJ-stationen, du vet säkert hur Arlanda fungerade – inte alls. Du vet att polisen tillkallades av Arlandapersonal för det var kunder som klagade över bedrägeriförsök och våld och aggressioner. Visit Stockholm klagade ty taxiinvandrarna gjorde att Stockholm fick  lägre turistantal, ett faktum som globala turistorganisationer skrev om. Hamnförbundets representanter klagade på grund av invandrade chaffisars uppträdande.  Taxiförbundets ordförande avgick efter prat om misskötsel och svarta inkomster och hot från invandrade taxichaffisar. Annan skandal

var hur i hela friden kunde Taxi kurir anställa somalier som körde bil i Göteborg utan att kunna svenska? Då svarade företagets representant att ni svenskar kan ta er i röven för vi koncentrarar oss på invandrare och turister. Den ende svensken som sagt något i ärendet är tidigare landshövdingen, Ulf Adolfsson, förr högerpartist, han sa att förbanne mig, vi måste ha en taxiverksamhet så inte besökare blir rädda utanför SJ. Men det gav inget. Invandrarna var för farliga. Så du ser Anna, det är den svenska flatheten och menlösheten som låter invandrare göra som de vill, som vanligt, utan minsta krav på ansvar och laglighet som skapar den situation som finns  i dag, men det är inte sant heller. Hade vi inte haft invandrare hade vi heller inte haft problemen. Märker du inte att så fort invandrare vandrade in så fick svenskar alla möjliga problem. Och vad gör man med problem? Man tar bort orsaken till problemen. Så Anna, du som är så samhällsintresserad, skriv om hur att lösa svensk ekonomi, hur att lösa problem och hur att återställa den svenska skolan – begränsa och släng ut invandrare. Du vet att invandrare är roten till det mesta onda, så varför vågar du som journalist inte skriva om fakta? Svar: du är enögd PK-varelse utan omdöme, och håll med om, det finns inte längre minsta gnutta av bonnnaförnuft. Det vet du men säger inget, för då kallas du rasist. Verkligheten bryr du dig inte om. Så sluta att tjafsa om kollektivavtal, släng bort invandrade taxichaffisar så fungerar även svensk taxi. Då kanske gamlingar och sjuka slipper vänta i vinterkylan utomhus och att bli avslängda när och hur som helst eftersom taxichaffisen inte förstår svenska och liknande. Jag fick förra vecka visa en gävlekörare vart han skulle åka. Gör Gävleborna en tjänst Anna, se till att få bort invandrade taxichaufförer från stan. Jag vet att det är invandrarna som krånglar till det. De har en annan moral än den genuina Gävlemoralen. Dessutom är de där invandrarförarna vana att jobba dygnen runt från sina hemkulturer så vem är du då Anna som skall ändra deras traditioner och kulturer? Tänk snarare på gamla Gävlebor som suger gröt för de har inte råd att besöka tandläkaren men invandrare får gratis tandbehandling och tänk på sjukvården i stan, den som inte fungerar. Men du vill inte det. Du som enögd rasistfascist tänker bara på dig själv och vad som är lämpligt att skriva om enligt PK. Du är patetisk som reporter och ledarskrivare. Många svenskar skulle bli glada om de fick jobba 200 timmar och tjäna pengar för att inte tala om pensionärernas löner. De där taxisnubbarna du tycker synd om är storförmögna om du jämför med svenska fattigpensionärer. Men du gnäller gratis åt taxigossarna!

Till Gävle kommun, MittMedia, Svenska Journalistförbundet, TT, Aftonbladet, SKL, Länsstyrelsen i Gävle, Sandvikens kommun, Söderhamns kommun, Ockelbo Kommun, Tierps kommun, Landsorganisationen LO Gävle, Landstinget, Region Gävleborg, SVT-Opinion, Dagens Nyheter, Svenska dagbladet. Migrationsverket, Regeringskansliet.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.