tisdag 26 maj 2015

expressens diamant ljuger om allas samma värde


Till Herr Diamant på Expressen:

Schysst kolumn om Torslanda. Som en jämlikhetsgrej säger jag som du: jag måste skriva. Du vet ju: ”Allas lika värde” som leder dette land i motpol till verkligheten.

”Det var en gång ett strävsamt par som fixade till oanvända marker och fick marken att gro med gröda som gav folket mat och slantar i fickan. De som arbetade med marken och betalades mycket av det strävsamma paret levde lyckliga. De fick sjukvård av det strävsamma paret, de fick egen skola för barnen vars föräldrar arbetade på marken som ägdes av det strävsamma paret. Flera hundra lyckliga människor och familjer levde hela långa liv på den marken. Så en dag sa en president att alla ägare av mark skall dödas. Men bara om de hade vit hudfärg. Så skar det strävsamma parets halsar av en natt. Då jublade ingen som arbetade på det strävsamma vita parets mark. De var då 79 och 86 år gamla. Paret hade levt sitt liv FÖR och MED landet och var medborgare. Bara presidentens och hans hulliganer som utfört dådet hyllade sin människoslakt. Markens arbetare levde sedan i nöd, vandrade till andra länder för att överleva. Den svarta chefen tog och förstörde allt, bara för att det var vitt. Så slutade sagan om verkligheten för de svarta som hade det så bra i de vitas vardag".

PS Ännu lever de där svarta i fattigdom och utanförskap i sitt hemland bara för de arbetade för en vit människa. Som sagt ”allas lika värde”.

Du Diamant, vet du att en svensk slogs ihjäl i en afrikansk stad och gänget sa att du skall inte komma hit och ta våra flickor.

Skall vi göra en tankelek? Vad säger du om svenskar slår ihjäl en neger eller Kossovogosse och säger att du skall inte komma hit och ta våra tjejer? Vad skriver du då?
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.