söndag 10 maj 2015

till alla med särskild hänvisning till kulturdepartementet och kulturministern, regeringskansliet


Till Miljöpartiet, Gustav Fridolin, Stefan Löfven, Regeringskansliet, Sandvikens kommun, Skolverket, Migrationsverket, Hofors kommun, Gävle kommun, Ockelbo kommun, Ljusdals kommun. Socialodemokratiska partiet, Vänsterpartiet, Jonas Sjöstedt.


SkolGustafo har stort jobb att sätta in i Sandvikens sämsta skolor som typiskt är packade av invandrarungar och en menlös rektor. Ungarna är 16 år, de kan inte ett ord svenska, har ingen skolvana för de har aldrig gått i skolan i sitt hemland, men placeras i nionde klass! Då är skolledning och politiker
som tillåter sådant fullvärdiga idioter, inte mer eller mindre, utan rena och skära renodlat oansvariga och dessutom dårar med hög dignitet.

Du Gustafo! Du kommenderas härmed byta hemvist – DU skall flytta till Sandvikens sämsta skola och bo i en Friggebod på skoltomten, dansa och sjunga och pedagogiskt verka på dina särskilt avsatta kult-timmar och lektioner för sammanhållningens skull samt kulturera svenskopratande varelser. Du skall bedriva kulturdiskurssamtal under raster och dygnet runt. Nu vet du Lelle Gosse Fiolin utan strängar! Dansa så väl och MussePigg musicera med din partner Blahabah.
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.