söndag 10 maj 2015

sörjande glädje när FP går i graven - gravöl på den gyldene freden!


V A R N I N G

 F Ö R   -   FP!

Till Folkpartiet, Jan Björklund

och Ullknopp i Fårhagen.

NI är slut Jan!

Folkpartiets osnutna småsketar vill ha en ny flagga som är anpassad till invandrare. Nu pladdrar ytterligare en fjantig Folkpartist i Sveriges ointresse. Nu skapar Folkpartiet genom EU ytterligare fler invandrare till landet som redan är överfullt. Snart finns det inget parti som är så ointresserat av Sverige som Folkpartiet. Nu har Cecilia Wikström fått in en fot i EU för att importera fler skäggiga barn och slå fast att Dublinförordningen inte skall gälla skäggiga barn, barn i form våldtäktare och våldsbenägna barn som till och med våldtar personer på flyktinganläggningarna. Vad är det för missfoster och superbebisar till ”ensamkommande barn” som bränner flyktinganläggningar, våldtar personal och klagar på maten? Jo det är Folkpartiets skyddslingar som Cecilia Wikström och Jan Björklund tycker så synd om. Man skall inte frakta känsliga små barn mellan länderna som en resväska säger Cecilia. Nä, man skall betrakta 25 och 30 åringar som de vuxna de är. Då kan de mycket väl skickas som en resväska mellan länderna för att uppehålla lite ordning. Men Folkpartiet vill ha hit ännu fler med våldstendenser och våldtäktsmän. ”Ensamkommande flyktingbarn är mycket sårbara och barnets bästa måste alltid gå först”. Så säger Cecilia patetiskt, medan Migrationsverkets handläggare dokumenterar och säger de nästan aldrig träffar barn på Migrationsverket. Bara Cecilias och Folkpartiets vuxna män.

Du Jan Björklund, FP är slut. Samla de dina på Den Gyldene Freden för en gravöl, precis som Taube men då till glädjens fromma. Ungdomssällskapet vill ha ny svensk flagga för att ”anpassa” flaggan till invandrare, du stödjer skolraset och kan inte se orsaken till och vill inte prata om anledningen till skolraset, invandrarungar, och så allt annat fjant ni sysslar med som små, små detaljer i invandrarfrågan (värdelösa förslag) och så nu Cecilias hopp om att ta in fler snart medelålders asylare.

Folkpartiet tycks inte vilja begripa någonting av verkligheten. Skolans nedgång handlade om invandrarelevernas ödeläggelser. De ungarna bryr inte om Sverige, de bryr sig inte om skolgång, de bryr sig inte om någonting mer än få bränna bilar och kasta sten på polis och brandkår och postens brevbärare så hyggliga svenskar inte kan arbeta. Men ni politiker sitter och gaggar om lärare, specialpedagoger och miljarder för att rätta till vansinnet på invandrarskolor. När allt är så enkelt som att slänga ut invandrarna och stoppa invandring, så repar sig skolan på två år.  Men Du Jan Björklund är feg och säger inte ett smack om saken fast den är solklar för alla statistiker, dig, kommuner och alla med sunt förnuft i behåll. Men hos folkpartiet har förnuftet försvunnit. Bara sådant enkelt som att sätta 16 åriga ungdomar som tidigare aldrig gått i skolan i nionde klass när de kommer till Sverige! De kan inte svenska, har ingen skolvana men placeras i nionde klass! Då är skolledning och politiker som tillåter sådant fullvärdiga idioter, inte mer eller mindre, utan rena skära renodlat oansvariga och dessutom dårar med hög dignitet. Så du ser Jan Björklund, ett land som har sådana människor i ett styrande lag har förlorat allt fotfäste, men då vill du kompensera eländet med några sketna miljarder till ett flygvapen??? Du var ju korkad som var med och lade ned försvarsmakten! Inget land i världen utom Costa Rica har ett nedlagt försvar.  Lämna Folkpartiet Herr Jan, låt Cecilia och ungdomsvänstern ta över namnet. Mer är ni inte värda i vilket fall som helst. Och innan ni lägger av: Häng Erik Ullenhag i flaggstången, så han får för honom värdigt avslut, att representera skammen i Sverige. Finnemang att de ”ensamkommande barnen” som Cecilia tycker så synd om skjuter sig själva då och då, alltid en lite minskning av antalet.

PS. Du Jan Björklund. Kommuner delar ut gratis rakhyvlar till de stackars små barnen som Cecilia och du tycker så synd om. Gör oss normala medborgare en sista tjänst innan du slänger in handduken tillsammans med Fårskallen i ullrock, anmäl er till Diskrimineringsombudsmannen, ty varken svenska barn eller vuxna svenska män får gratis rakhyvlar. Flagrant diskriminering. Konklusion: Folkpartiet driver en rasistisk politik.

Visst bör väl regeringskansliet läsa raderna? Och Annie Lööf på Centerpartiet som liknar Jan Björklund som politiker, Anna Burka Brutalt Meningslös på Nya Moderaterna i sin död, liberalgaggaren Thomas Mattsson på Expressen vet hur det är ställt, och kommunisterna på Aftonbladet tar alltid till sig något och hoppfult lär ett ord, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet, MittNytt, Norrköpings tidningar, Sydsvenskan och Bohuslänningen, varför inte läsa raderna? Tja SVT-opinion kan ta för sig.  







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.